Vučić tražio pomoć od Li Kećianga

Ostavite komentar


  1. Nije sramota tražiti pomoć od iskremnog prijatelja za dobrobit svog naroda, svaka čast premijeru Vučiću i sasvim sam siguran da će nam Kina izaći u susret i pomoći nam tamo gde je najpotrebnije.

  2. Dok on traži pomoć godinama ovde narod nema šta da jede i ne može da se leči. Ubojitiji je od električne stolice?!

  3. Srbija osim blebetanja o prijateljstvu nema šta da ponudi. Za razliku od Madjarske i Hrvatske, gde Kinezi imaju mnogo veće planove i ulaganja.

  4. Srbija pristupa sa najvećom ozbiljnošću svakoj saradnji , poštujući svaki rok, svaki dogovor i zato imaju najviše ugovorenih saradnji na forumu u Kini!

  5. Taj let bi bio koristan za ceo region, a Beograd bi bio vodeci centar u regionu.

  6. Pametno je zatražiti savet od nekoga ko ima dovoljno iskustva kako da se prevaziđu neki problemi s kojima se suočavamo. Na primeru kineske privrede se moće naučiti dosta toga

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.