Vučić: Veoma dobar telefonski razgovor sa Makronom

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasno odista zasto objavljujete privatne prepiske Vucica danas za vreme preizborne tisine ?

    1. Dobar razgovor, dobra veza, cuje se kao da je u drugoj sobi a ne cak u Francuskoj. A o cemu su pricali? Pa to kako je dobar razgovor, odlicna veza itd

    2. Zato što je predsednik republike, obavio razgovor sa predsednikom druge države.

  2. Jedino što je tačno i istinito je hoklica na kojoj je sedeo Vučić kod Makrona pored ritam sekcije,a Tači u skupu sa najvišim političarima EU.

  3. Kako je tekao razgovor ne znam ali ako je Makron zvao našeg predsednika da ga ubedi da prizna KIM ja predlažem onda Evropskoj uniji i USA da osim KIM priznaju sve trenutno secesionističke težnje u zapadnoj Evropi koje postoje u Škotskoj, Kataloniji, Italiji, Baskiji i Belgiji kao i u kurdskim područjima Turske, Iraka i Irana, Tibetu i Uguristanu, Čečeniji, Ukrajini, Bosni i Hercegovini, Kvebeku i mnogim drugim državama.

    Kada budu priznali sve gore nabrojane tada mogu da nazovu i kažu eto mi smo priznali sve secioniste na svetu pa je red da i Vi priznate KIM.
    Korektno bi bilo !

  4. Jedina tema je bila Makronovo pitanje“ Halo Aleksandre, kako brat? Sta, opet ga na’vatali u susenju trave za herbarijume“. Odgovor se ne cuje jasno. Pukla veza.

  5. KIM je teritorija Srbije s tim da je ona deo naše teritorije pod potpunom kontrolom moćnih zapadnih država i Albanskih separatista i drugačije je ne mogu nazvati.

  6. Pariz mora da shvati, da je „Kosovo“ propao projekat, i da treba da promeni svoju politiku prema nama.

  7. Auuuuh, kako je lepo ovih dan ipo, možda malo više bez objava o ovome.
    Gde bi nam bio kraj u takvom duhovnom miru.

  8. Pariz mora da shvati, da je „Kosovo“ propao projekat, i da treba da promeni svoju politiku prema nama.

  9. Saradnja izmedju dve zemlje ide uzlaznom putanjom, i zvanični Pariz počinje polako ali sigurno da menja svoj odnos prema Srbiji, i pitanju Kosmeta.

  10. Pariz mora da shvati, da je „Kosovo“ propao projekat, i da treba da promeni svoju politiku prema nama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.