Vučić: Želim novi put za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Хвала. Ево идемо твојим путем 5 година и стигли смо у Недођију. Немој нас више водити, молим те!

  2. Uvek je bolje uraditi pre nego posle.Svako odlaganje i čekanje i tapkanje u mestu nas vodi u beznadje i bezizlaznu situaciju.

  3. Vreme je da prestanemo da zivimo u proslosti,treba da krenemo napred i da stvorimo sto bolju i sigurniju buducnost,a sa nasim predsednikom smo bez sumnje na pravom putu.

  4. Zašto i albanci ne pokrenu dijalog unutar sopstvene nacije?! Ako mi želimo tačku na "kosovsku krizu" trebalo bi da to žele i albanci. Ako se složimo na neki kompromis to je jedino podela Kosova. Zato odmah treba pričati o podeli kao trajnom rešenju krize. Ako mi želimo podelu oni žele podelu (a sigurno žele) odmah uključiti EU, Rusiju, SAD I Kinu potpisati sporazum i krenuti u budućnost. Želim ti uspeha Vučiću al trebaće ti i snage i mudtosti da ovo nekako dovedeš do kraja.

  5. vreme je da srbija krene boljim putem, svi moramo raditi na tome. razgovorom se sve postize, to je pravo resenje

  6. Srbijo, put pod noge pa u Evropu, tamo ti je mesto! Kreni put civilizacije i otvori oči za nove vidike!

  7. Vreme je da se konacno resi pitanje Kosova. Treba svi da podele odgovornost posto je to visedecenijski problem.

  8. Da nam mladi rade, da otvaramo nova radna mesta, da smo sa svima u dobrim odnosima. To je pravi predsednik.

  9. A zasto smo onda cekali skoro dve decenije? Zasto si izazivao nerede kad su proglasili nezavisnost? Zasto si palio Jarinje?

  10. Tacno tako lako je nekima samo pricati i da dobijaju jeftine politicke poene, moramo napokon nesto uraditi povodom kosova.

  11. Najvaznije od svega je da pokrenemo dijalog i da mirno resavamo probleme na Kosovu!Sukob nikada nije bio dobra opcija i treba ga izbegavati!Srbi zele bolje odnose sa Albancima,ali nisam siguran da Albanci zele da smanje tenzije!Iskreno se nadam da ce Vucic naci pravo resenje i da ce konacno nas narod na jugu ziveti mnogo bolje!

  12. Uvaziti i pribliziti i Srpske i Albanske stavove u cilju pronalazenja najboljeg resenja za KiM.

  13. Nov i bolji put koji ce Srbiju povesti na bolje i jace staze sa puno uvazavanja u svetu sa pravim prijateljima.

  14. Setite se kletva kneza Lazara ako se tog dela odreknemo necemo ni postojati.
    Izdajnik nas vodi u propast.

  15. I Srbija i njeni gradjani zele novije i bolje puteve, svetliju i lepsu buducnost, posao za nasu decu.

  16. I u tursko doba se može reći da su srbi i turci živeli u prijateljstvu, ali srbi nikada nisu priznali okupaciju osmanske vlasti.

  17. Nasa zemlja je poslednjih par godina zaista napredovala, i samo odgovornom i stabilnom politikom mozemo ici napred i obezbediti sigurnu buducnost.

  18. Ako to podrazumeva poklanjanje naših teritorija i resursa, nemate taj mandat od građana gospodine Vučiću.

  19. Doslo je vreme da Srbija krene boljim putem, naravno da svi moramo raditi na tome. razgovorom se sve postize, to je pravo resenje. Nadam se da ce nam u tome konacno pomoci i EU, a ne kao sto su do sada bili uzdrzani i skriveno podrzavali Albance.

  20. Put kojim idemo je toliko trnovit da se bojim da ce neko stici. Srbija prelepa zemlja, nekad ponosnog naroda junackog srca postala je zemlja kukavica i pobegulja to je sada naš put.

  21. Botovi smanjite dozivljaj. Nema puta sa vama i vasom podmuklom sektom vodjenom od strane najveceg srpskog politickog manipulatora Vucica. Dno je gde idemo ali tamo cete vi stici, verovatno na sudu jednog dana.

  22. I Srbija zeli novi put ali ka EU a ne cupkanje u mestu i brojanje sitno za one koji su oboleli od neke teske bolesti. Ajmo vise njima da pomognemo i sebi obezbedimo zdravi put a ne samo neke dijaloge i konferencije itd.

  23. Ja zelim da taj put otvori neko koga bih bila u stanju postovati.
    Ovaj je ucio od"najboljih" pa prevazisao svog ucitelja.

  24. Ne može se jeftino proći za razbojništva iz veselih devedesetih. Skender Volkan je zato sa vama, a ima nešto i u lovi.

  25. Pa on je ovo pitanje pokrenuo u vreme godisnjih odmora kada ga cak ni Kesic ni Ivanovic ne mogu prozivati.
    Zamislite da Utisak nedelje nije ukinut, bar bi postojao nekakav drustveni dijalog.
    Ovako sef kaze, sef izvede dramatursku tacku i stvar se zavrsi.

  26. Hvataj ti novi ili stari put iz Srbije i ne vraćaj se više! Dovoljno si recitovao! Povedi i tvoju svitu sa tobom.

  27. Kad pogledamo sta si sve radio u zivotu, od najvatrnijeg radikala, preko bulevara Ratka Mladica, pa do neverovatne borbe za vlast trba verovati da si sve svoje ambicije ostvario. Radis isto kao i kad si bio Premijer, tvoj politicki otac je nestao sa scene, Premijerka se sve manje pojavljuje u medijima, a ja mislim da sad trba da dobijes NOBELOVU NAGRADU ZA MIR, a posle toga da budes prvi covek u EU.Naravno s,ve si uradio u zdravstvu, sudstvu, prosveti, zaposljavanju mladih, vratio otete penzije trpeljivim penzioneriima i da ne nabrajam, nasao si temu Kosova i promene ustava i proci jos mnogo godina tvoje vladavine, jos samo da ukines novine i novinare koji ne pricaju lepo o tebi i to ce biti raj za Srbiju.

  28. Oduvek je zeleo put prosperiteta i napredka za Srbiju, veliki trud i napor svakodnevno ulaze kako bismo izasli iz tunela i konacno stali rame iz rame sa ostalim clanicama EU.

  29. Želeo bih samo da "stručnjake" za međudržavne imovinsko-pravne odnose podsetim da su se sve dosadašnje granice kroz istoriju iscrtavale ratovima. Nemanjići su ratovima pravili srpsku državu, Car Dušan je silom napravio srpsko carstvo, Turci su silom osvojili Srbiju, Srbi je silom vratili u kompletu sa Kosovom….ali sve što se silom osvoji teško se silom i zadrži. Imali smo 100 godina da Kosovo integrišemo u srpsku državu i nismo uspeli…na silu nam ga uze NATO pakt. Pa sad, ako imamo snage da se povatamo za gušu sa šiptarima i NATO paktom dobro. Ako ne, nemoj da se, da prostite, kurčimo, nego daj da pregovorima uredimo odnose sa komšijama.

  30. Svi kao zele da se resi pitanje Kosova, ali kad treba da urade nesto povodom toga, oni iznalaze razloge i krive Vucica kako je oluka o Kosovu donesena i da se unapred zna sta ce biti. Pa ako se zna, zasto ne izadjete na dijalog, ako je vec poznato sta ce biti?

  31. Vučić želi novi put za Srbiju a ovi što ne bi da idu njegovim putem nikako da abdejtuju SNS mape i ponude njihove. U čemu je problem pa im auto stalno radi na ler?

  32. Zelimo da idemo napred ka boljitku i to cemo ostvariti .Upornost ,rad i trud.Mi Srbi to mozemo .

  33. I gradjani Srbije zele novi put, ali ne samo put, vec i skole, bolnice, domove zdravlja, vrtice, sve je staro i dotrajalo, malo je izuzetaka.

  34. Polako, bre!-Zar ne znate koliko je koštalo krunisanje Ace-Bocase!

  35. Je l moguce da ovi njegovi supci toliko postavljaju te komentare jbt, gledam i ne verujem sta rade, tacno se vidi da je svaki komentar na istu foru pisan, EU, vreme je, putevi u bolju buducnost, radna mesta. Kakvi idioti, cak pisu komentare nevezane za ovaj clanak

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.