Vukadinović: Vlast će pokušati da osujeti opozicioni blok

Politički analitičar, narodni poslanik i urednik NSPM o potencijalnom ujedinjenju opozicije i izborima u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ideoloske razlike su nebitne kada su u pitanju gradski izbori. Tu su u pitanju komunalni problemi, infrastruktura itd. Demokratija, vladavina prava, sloboda medija su dovedeni na najnizi moguci nivo. Kad se to dovede u red mozemo da predjemo na teren ideoloske borbe. Zato UJEDINJENI DO POBEDE

  2. I kako će Vučić da osujeti opozicioni blok? Oni sami sebe svakodnevno osujećuju. Da ne treba možda on da radi na njihovom ujedinjenju? Smešno.

  3. Vukadinović baš puno filozofira. Bolje bi mu bilo da gleda svog posla.

  4. @Danijela i Anna.Miste li mejbi bile ,,obe,, na kučnim,,spontano,,organizovanimm,proverama,,predizbotrnih,,anketa,,Ili još ,,NISTE,,UPOZNATE,, S Koliko,,dobijenih,, ukupnih glasova,,,ovakvim,,izumiteljskim,,metodama,, je,,pobedio,, .Red bi bio da konačno UZMETE ČASOVE MATEMATIKE,bar nkog klinje iz trećeg osmogodišnje škole,a ne,kursadžija,megableje,..

  5. Opozicija se nikada ujedniti neće i to je činjenica. Svi samo gledaju svoje interese.

  6. Ujedinjenje bez alternative i naravno, više stotina hiljada ojađenih građana je sila od koje ošišani volovi beže i klanjaju se….. Policija i vojska će podržati opštenarodni bunt kao i 2000 g Treba sprečiti kavgadžiju Vučića da izazove krvoproliće (sto muslimana za jednog srbina, reče i ostade živ i ugura se za predsednika)

  7. Ja ne vidim nikakav "opozicijski Blok" naprotiv, vidim tajkune i reketaše koji su narodu već poznati a za takav blok narod neće glasati sigurni budi te.

  8. Demokratske vrednosti ne poštuje opozicija jer ne umeju sačekati da neko završi iznošenje mišljenja pa kako će da temelje politiku na tome?!

  9. Kada je DJB potencirao da se ide sa jednim kandidatom Udruzene Opozicije sujetni lideri su ignorisali a neki su glumili opoziciju i radili za AV da bi sprecili bojkot predsedničkih izbora. Gradski izbori ce konacno pokazati ko je ko u Srbiji sa kojom ulogom. UO je jedini način da se pobedi Vučic.SNS je krenuo sa prljavom kampanjom na NBgd rasipajuci letke o Šapicevom ujaku i divljoj gradnji u Studentskoj ul.Interesantno je da taj Šapic je ignorisao pitanje DJB da li je spreman da potpise da nece da ulazi u koaliciju sa SNS u slučaju da je protrebna vecina AV.

  10. Naravno da moraju da se ujedine.Odvojeno niko od njih pojedinačno nece preći ni cenzus.To je jasno i Vučiću
    i svako ko to ne kapira u stari radi za Vučića,svesno ili nesvesno, potpuno je svejedno

Ostavite komentar


Politika

"Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje": Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije 9

„Realnije je da će Srbijom leteti automobili, nego što će prosečan građanin živeti bolje“: Sagovornici Danasa o najnovijim vizijama predsednika Srbije

U najnovijem, majskom obraćanju predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je novu viziju Srbije za kraj 2027. ili 2028. godine. I u toj viziji našao se ponovo najlepši nacionalni stadion u Evropi, ali i tematski park tipa Diznilenda, jedan sa rolekosterima i čudima, vodeni parkovi, kruzeri na Savi, vozila bez vozača. I naposletku najvažnije za običnog čoveka koji nema tako dalekosežne vizije poput predsednika, stiglo je i obećanje o boljem životu. Ali ovo poslednje nije ništa novo, jer ta obećanja građani slušaju već dvanaest godina, a kvantni skok za njih nikako da stigne.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.