Vukomanovićeva i Rašković Ivić u novom klubu?

*Uz Đorđa Vukadinovića i Slavišu Ristića zasad im nedostaje jedan poslanik
Samostalni poslanici u Skupštini Srbije pokušavaju da osnuju novu poslaničku grupu

Ostavite komentar


  1. Bravo za ženski dvojac. Valjda će i Gorica Gajić da im se pridruži. Red bi bilo da žene preuzmu odgovornost za Srbiju. Muškarci su pokazali šta (ne)znaju i koliko su neuspešno vodili zemlju tokom protekle dve decenije. A sad, režimski botovi, aport!

  2. Naravno da nemam ni malo simpatije za ovaj "dvojac" !! Iskljucivo iz jednog razloga,a to je,sto nisu vratile poslanicke mandate ! Nikad““ nisam bio sledbenik njihovih stranackih (SPS,DSS) udbaskih,politika,al to je njihov "problem".! Ono sto me zulja je sto ce i dalje o trosku ("apanazu") drzave i njenih gradjana da parazitiraju jos neko vreme !!

  3. @Dimitrije:
    Тај женски двојац је одавно био зрео за лустрацију. Иако је похвално што су барем привремено против малог од Шешеља, то их сигурно не ослобађа одговорности којом су својим деловањем уназадили Србију.

  4. @Миодраг&Zrenjaninac -.vidim nisam se džabe mučio da vam izdam komandu. Refleks proradio i javiste se. Bravo muškarčine, kako ste hrabri i istinoljubivi. Kavaljer Миодраг očigledno ne zna šta je lustracija i protiv koga se pokreće. Kad bi bar znao da navede jedno nepočinstvo koje su njih dve uradile kao narodni poslanici (u ovom ili prethodnim sazivima) čime zaslužuju lustraciju! A džentlmen Zrenjaninac je očigledno njih dve pobrkao sa onih stotinak poslanika koji glasaju na zvuk zvonceta. Oni sigurno kradu bogu dane i preživaju na državnim jaslama. Njih dve nemaju kome da vrate svoje mandate jer ih nisu dobile zbog partijske poslušnosti već od naroda na izborima: Sanda kao nosilac liste jedne koalicije, pa je njeno ime na svim glasačkim listićima (te su ljudi znali za koga su glasali), a Dijana kao glavni organizator kampanje druge koalicije i sigurno je zaslužnija za svoj mandat od većine drugih poslanika sa te liste. Sanda je najavila da će 80% svoje poslaničke plate ustupiti stranci koju je vodila, a to je činila i u prethodnom mandatu.

  5. "Sanda je najavila da će 80% svoje poslaničke plate ustupiti stranci koju je vodila, a to je činila i u prethodnom mandatu." K`o Trump, bogtemazo! Da je nije grabnuo?!

  6. Pa bas zbog toga sto su bile "glavne" u svojim partijama,jedna kao "ideolog" (SPS),a druga kao predsednica (DSS) !!A sta i koga sad““ predstavljaju ??? Sebe same ???Kako to da tek od nedavno,shvataju da im partije-majke nisu dobre ???Naknadna pamet je gora od neznanja ?? Sto nisu "ucile" na vreme ?? Tj. mozda su i ucile (nesto),al““ STA i od KOGA ????

  7. Шта се правиш блесав Димитрије. Народ добро зна да је Санда у протекле пет године више задужила Србију него Тито, Слоба, Коштуница и Тадић заједно. Тако да сад свако од нас дугује по 4.000 евра. Дијана је усвојила робовласнички закон о раду по коме радници немају никаква права сем да раде џабе 25 сати на дан, а колективне уговоре са синдикатима обесмислила. Санда је продала војвођански земљу својим арапским пријатељима, а Дијана је уништила домаће тајкуне да би довела стране. Санда онемогућава борбу против корупције и због ње није цвета мито и нико осуђен. Дијана прави Београд под водом итд. Не могу да набројим шта су све урадиле, а тек шта ће да ураде ако направе тај посланички клуб. Миодраг је у праву треба побити змијчиће док су мали и обавезно их лустрирати.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.