Vulin i Stefanović menjaju mesta?

Spekulacije kako će biti raspodeljeni važni resori u novoj vladi

Ostavite komentar


  1. Mislim da je ovo pravi izbor za srbiju i na osnovu ovakvih maestralnih izbora naseg predsednika kome ja zelim dug i srecan zivot tek sada ce narod u srbiji osetiti boljitak i sve blagodeti zivota u srbiji tek sada ce se dokazati i pokazati sve sto nas predsednik radi za nas toliko srece nam pruza ovaj covek da ja mislim da ovo ljudsko bice treba da se proglasi za dozivotnog ne zazivotnog predsednika ove nase zemlje koja koja ima najbolji bdp i ddt u evropi koja brzinom svetlosti srlja u prebolji zivot .
    I da se podelimo odma da se zna koji je moj kontejner za kopanje .

  2. Odlična ideja! Stefanovići su ionako u poslu s prangijama i džebanom, a vojska nema više značaka i suvenira koje nije već dodelila Vu-Linu za zasluge…
    Sad će murija da mu poklanja pendrek, lisice, plavo rotaciono svetlo i sl.

    1. AV je najavio rat mafiji. Postala je velika konkurencija SNS-u. Procenio je da će Vulin to bolje od Stefanovića koji je član SNS-a.

  3. „Vulin i Stefanović menjaju mesta“
    – Kao u onom prastarom vicu: „menjam spačeka za fiću – šifra g.. za g..

    1. „Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom!“
      šifra: „Kuku meni, kuku tebi“!

      1. jahaha 3 meseca je trebalo drame oko vlade koje vlade? konacno dve muve promenise mesta sad ima da zuje ponovo Predsednik je odlucio brnabicka prihvatila Znaci isti ljudi vladaju kljucnim resorima vojska policija finansije ko da obori ovu novi vlast ??

  4. kao prvo gasica sigurno sklonit nece..a vulina hoce da bi manje laprdao nacionalisticke floskule ..stetne za ugled jer ce biti ovo period uvlacenja staroj kurvi EUROPI..I Tu mu trebaju svi..jer onaj ko prizna na neki nacin Kosovo leti sa vlasti ili bude istaknut kao izdajnik..sa vecom koncentracijom i prosirenjem SNSa postize masu..a vulin je masa i mnogi njegovi poslusnici..al belorusija bi mu legla..

  5. Naći će se neko mesto i za gremlina, nije valjda uzalud cvilio kako, eto, ne mora biti ministar.

  6. Ovaj put smo imali srece. Da su se rotirali Brnbaicka i Vulin,privremene institucije na Kosovu , ne bi znale kako dalje .

  7. „Vulin i Stefanović menjaju mesta?..“
    – Ovo mi liči na onaj prastari vic „menjam spačeka za fiću – šifra g… za g…“ .

  8. Predsednik Opstinskog komiteta SK ide na mesto predsednika opstine,predsednik opstine ide za direktora poljoprirednog kombinata,direktor poljoprivrednog kobinata ide na mesto predsegnika OK Saveza komunista……..Sve uz saglasnost CK SK Srbije,ako se dobro secam,nema labavo,mora da se zna red i sve sa skracenim mandatom/rotacija/,da se poje dinci ne osile.Sta tu nije jasno?Tako razmislja jedan civijas.Kolektivno samoupravljanje.

  9. Ako se ovo obistini, Vučić će napraviti veliku grešku.
    Idealan ministar za njihov međusobni dijalg bi bio Vulin.
    Kako bi samo slušali jedan drugog i bili oduševljeni međusobnim hvalospjevima!

  10. Ovaj tzv.preCednik,to se mora jednom javno i glasno reci:gradjane Srbije
    z a j e b a v a .Jedini izraz koji odgovara istini.Mi smo pokusni kunici njego
    ve sujete,neznanja i radikalske samovolje.Jadna Srbija i mi sa njom.

  11. Radikalska pamet,radikalske rokade,komuno radikalska politika koja ce
    Srbiju odvést u zemlju Nedodjiju.Sto rece preCednik,volja naroda za mene
    je zakon,hahahahahaha a pajaci postaju ministri,hahahaha.

  12. Ovo kao u vicu kada lik daje oglas u novinama da menja Yuga za Tavriju, a sifra gov.. za gov… Nasa Srbija i nas narod su sa SNS dotakli dno.

  13. Jedino ostaje da Vulin nabavi novu uniformu, naravno poli
    cijsku, po mogućstvu neku atraktivniju npr jedinice za specijalna dejstva, kao i novu korona masku, sa novim sloganom npr „Smrt mafiji“. Baš me zanima kako će se snaći u novoj ulozi sa stvarnim i opasnim nepriteljima, a ne prema potencijalnim ili imaginarnim kakve je imao kao ministar odbrane. Ovi su nezgodni. Dižu u vazduh i pucaju. Jako gadno! Nemirno se spava i izbegava upotreba atomobila!!!

Ostavite komentar


Politika

Marinika Tepić nakon večerašnjeg sastanka: Imamo različita mišljenja, deo naših partnera smatra da treba izaći na izbore, deo smatra da ne treba 7

Marinika Tepić nakon večerašnjeg sastanka: Imamo različita mišljenja, deo naših partnera smatra da treba izaći na izbore, deo smatra da ne treba

Rezultat večerašnjeg sastanka jeste da imamo različita mišljenja da deo naših partnera smatra da treba izaći mi Stranka slobode i pravde smatramo da ne treba izaći zato što to nisu izbori, takođe sličnog stava su bili iz stranke Zdravka Ponoša i stranke Zajedno Zelenovića, kazala je Marinika Tepić večeras u specijalnoj emisiji N1 direktno posvećenoj izborima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.