Vulin: Ja i Mihajlović se dubinski razlikujemo; Mihajlović: Odavno sam meta napada

Ostavite komentar


  1. Nit je Zorana „američki igrač“, niti je pak Vulin velika uzdanica Rusije. A da su oboje zamlate, jesu.

  2. Ma lako mi je za vas … oboje uživate a da se NIKADA niste nadali da ste toliko stručni i dobri … tako da se malo ‘svađate’ da zamajavate prost svet, a SVE ćete učiniti da zadržite pozicije i konfor koji uživate…

  3. Ja mislim da i svaka svraka već zna da Mihajlovićka ne radi dobro svoj posao, posebno kad je bila ministar saobraćaja. Ona na duši nosi poginule na željzničkim prelazima, koje je propustila da pravilno obilježi i stavi rampe.
    Zatim, pitala bih zgodnu i glupu ministarku kojem SVETU pripadaju Srbi razmiljeni širom sveta i kojih ima barem koliko i u samoj Srbiji? Što su oni za nju? Srpska stoka?! I to samo zato što su odbili da se broje u onoj trećini asimiliranih, što su izbjegli da se broje u trećini ubijenih, pa su otišli daleko gdje mogu njegovati svoje običaje i kulturu, svoj jezik i pismo. To je, draga Mihajlovićka, TREĆINA PROGNANIH!
    Pa ako je tebi teško da ih nazivaš srpskom svetom, a ti ih onda zovi srpskom stokom!
    Samo zapamti, veća stoka biće onaj ili ona ko tebe i poslije svega stavi u Novu vladu!

  4. Gružansko jezero je zakonom zaštićeno narod pije tu vodu.Veseli botaničar se baroniše,truje vodu benzinom….Po Obrenovcu se vozio anfibijom -idi na Gazivode proteraj pedolinu frajeru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.