Vulin odgovorio Pediju Ešdaunu

Ostavite komentar


  1. Dok je radio kao diplomata u Đenovi 70-ih godina, optuživan je da radi za englesku tajnu službu MI-6. Te su optužbe ponovo dobile na aktuelnosti kada je prikazan snimak Pedija Ešdauna prilikom susreta sa albanskim teroristima na Kosovu. Na tom snimku se vidi da im on daje konkretna uputstva o naoružanju za gerilsku borbu protiv srpske policije i civila.

  2. Свима је лако сада да паметују, а када је требало 1999. или 2008. нигде никог није било, сви су радили против нас и тада им промена граница није сметало. Срам их било.

  3. Jasno je da je Ešdaun radio na projektu države „Kosovo“,pa sada pokušava da zaustavi proces pomirenja i zaštite srpskog življa na Kosmetu !!!

  4. Vuline, to sto tvoj Vucic radi je kapitulacija pred Pedijem i njegovom ekipom uz trajno odricanje drzavne teritorije definisane Ustavom Republike Srbije, i priznavanje svega sto su nam oni uradili kao svrsenog cina. Pametniji si kada ne laprdas …

  5. Pedi Ešdaun je nekadašnji rušilac suvereniteta Republike Srpske, tako da nije bitno u ovom slučaju šta se kaže, već ko kaže.

  6. Koga je jos u Srbiji briga sta gospodin Esdaun izjavljuje ,kada svi Srbi odlicno znaju,kako je radio u proslosti i sta se sve desavalo zahvaljujuci njegovom radu i bilo bi lepo kada bi on i odgovarao jednog dana za takav rad!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.