Vulin: Velika Albanija je problem za Evropu

Ostavite komentar


  1. Pa Vuline probaj ti da resis problem tvoje ciganske nacionalne manjine a ne da se brinis o vel. Albanijo.

    1. Sat si hteo postici ovim komentarom,vredjanja nekoga po nacionalnosti.Problem velike Albanije je i Srba i Muslimana,i Madjaar i Roma (Cigana)…Tako da upravo resava problem Romske manjine.

  2. Velika Albanija nije problem samo za Srbiju i Srbe na Kosovu.Bice to problem za celu Evropu.

    1. Evo ni Cernogorci ni Makedonci ni Gerci pa ni ne spominju Veliku Albaniju nocnumoru serba , i EU kaze dok Albanska Vojska stoji na kasarna nema rizik od te price jer su videli kada je serbija pokusala da stvori veliku serbiju sa vojskom van kasarnam mislim po susednim zemlama versila genocide .

  3. Ova struktura Eu koja je vecinom opsluzivala monstruma stvorenog u Americi , ce tek da se zabavi. A i mi svakako.

    1. Albanci ne sanjaju na Veliku Albaniju, ali za snazniju Albaniju da. Nema veze sa politikom ovaj dezerter i nemoj da se brines, Kosovo bice kao Austrija a Albanija kao Njemacka i nista drugo. A kako ide stvari kod vas dok vi poturate sebe pod Ruskim uticajem mi cemo da budem Izrael za Balkan videcete, a vi pricaj lose kolko hoces za Albance kao da smo mi niko a dolazice vreme kada ti neces moci da lazes sopstven narod vise.

  4. Velika Albanija je veliki poljoprivredni projekat koji egzistira na velikoj proizvodnji koke.

  5. Situacija se sve vise zakuvava svakim danom i prete veliki neredi ukoliko neko konkretno ne odreaguje na Albanske provokacije.

    1. Vulin zakuvava svaki dan sve više i više. Ne znam da li sve to raste na njegovom kupusištu ili mu vrhovni komandant pomaže u smišljanju nebuloza.

      1. Po tebi je zakuvavanje sastrane Vulina,to sto pokusava svetu da dokaze da je projekat velike Albanije cilj zlocinacki i stavranej ratova na ovim prostorima.koliko licemerja iam u nasem narodu to je strasno.

  6. vuline. velika niti mala Albanija ne postoji. ako tebi uhvatio strah of etnicke albanije. to je realnost I vash problem. da nije mozda srbiji strah za devledek banat timok moravu sangjak Nish preshevacku dolinu. pa to vuline kad tad moracete vratiti svojim gazdama jer to nisu vashe teritorije

    1. Ajd pa ti ne,idi iz krajnosti u krajnost.
      Ni tvoj taci ni haradinaj nisu deca cveca..letece i oni samo kad dokurce amerikancima kao sto ce,daleti i ovaj pickousti

  7. Srbija trenutno ima mnogo veci problem ato si ti smradu i ovaj pickousti
    Nista novo u zemji srbiji, kad stane,prica,ovelikim investijama,zlatnom dobu,neverovatno ubrzanom razvoju,ajde da se malo igramo rata.de za vi.

  8. Od Srbije se trazi da zrtvuje svoje nacionalne interese zarad mira na Balkanu. Stvaranje velike Albanije bi svakako doprinelo nestabilnosti i jacanju islamskog lobija u prohriscanskoj Evropi.

    1. Albanci u celinu nis svi Muslimani, to izadje po broju 55% Muslimana, 25% Kristjana i 20% Ortodoksi, na primer Primijer Albanije je Ortodoks. A Kosovo nikad u celu historiju nije ratova protiv religiju to zna ceo svet a za tebe ne verujem da znas.

  9. Problem velike Albanije je pitanje za sve i za Evropu i ostale zemlje to znaci veliku pretnju svima treba spreciti sto pre stvaranje vojske koja bi prethodila stvaranju velike Albanije

  10. Problem za Balkan, a prvenstveno za Srbiju…velike sile moraju reagovati, to sto Pristina radi nije humano prema ziteljima Kosova, a to sto planira to tek ne idu u prilog nikome

  11. Gospon dezerter građani Srbije te plaćaju da se brineš o njihovoj bezbednosti, a o bezbednosti Evrope ima ko da se brine.

  12. znam samo da imaju prelepo more I da su jako ljubazni. Bio letos a nadam se da cu mock I SL.god. Albaniju treba videti I doziveti. Pustite politiku I uzivajte koliko mozete -)

  13. Problem za Evropu? Za regiju? Hahahahaaaaa! Da nema Vulina trebalo bi ga izmisliti, covek nas sve zasmejava. Ovo sa velikom Albanijom je smesnije nego ono sa tetkom. Naravno, niko u Evropi se ne osvrce na te glupisti, to uopste nije tema nigde nego u nasoj Srbiji, gde svaka glupost moze da prodje.

  14. Dok su tudja deca ginula u borbi protiv te velike Albanije ti si se dezertercino krio pod suknju mama Mire julovke.

  15. Vuline ti trazis jaku Srbiju, istovremeno trazis d branis srbe bilo gde se nalaze a ne kazes da to znaci Velika Srbija ali to se zna, istovremeno Na Kosovo ima 95 % albanaca i kukas za veliku albaniju, da bi Srbija imala 95% srba na bilo koju teritoriji ona teritorija davno bi bila Srbija, to Albanci dobro znaju, ali oni ne znaju sta trazite na Kosovo sa 5% stanovnistva.

  16. Ministre , izjava ti ne vredi ni pet para posto nisi poenuo predsednika Vucica.
    Citam izjavu i ne mogu da poverujem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.