Zašto tako, premijerko?

Ostavite komentar


      1. KO LAŽE TAJ I KRADE
        Mi znamo da: „Iver ne pada daleko od klade“ ili: „Kakav otac takav sin“.
        Nama treba predsednik čiji će sin biti UZOR našoj deci. Ova familija to nije…
        P.Sajdžo 2020

    1. STA SI TI CIGANIN ILI ARNAUTIN, SKOJIM PRAVOM TA NOVINARKA MOZE DA SLIKA NEKU OSOBU BEZ DOZVOLE. MOZDA JE VESTICA PA CE DA BAJE NA NJOJ,AKO SI CIGANON TI ONDA ZNAS ZA VRADZBINE

      1. Postovani Dragane, posle opseznih ispitivanja u nasoj labaratoriji, otkriveno je da ste pozitivni SNS virus, kao i da ste pozitivni na SARS-Co3V (Vucic, Vesic, Vulin ). U izolaciju odmah. Zbog vas i nas. Jos DANAS!

  1. E, za ovaj tekst Bojane Cvejicu, mladicu imate moju iskrenu cestitku i pice po izboru. Naveli ste odsustvo ponasanja aktuelne Predsednice Vlade Srbije koje u poslednje vreme kulminira emanacijom suvog nefiltriranog zla i zlobe. Otkuda toliko toga malignog akumuliranog u njoj, ne bih znao reci, ali umesto da odgovori na sve cesce volontiranje kao bebisiterke kod Vucicevih, stala je da sikce i bljuje vatru o pobocnim stvarima posezajuci za izlizan izvorno radikalski repertoar, izbegavajuci supstancijalna pitanja. Jos jednom cestitam Cvejicu !

  2. A gde to predsednik i premijer daju intervjue novinama sa tiražom od 4.000?
    Nogde! I ti bi to trebalo da znaš, jer se i to o novinarstvu uči ili se bar učilo!

    1. Prava ste „mudrica“. Ne znam odakle Vam ta cifra „4000“ ali znam da ste u zabludi. To što ucenjujete radnike u trafikama da sakrivaju i vraćaju primerke Danasa samo podstiče online pretplatu ovih divnih novina. Ne mislite valjda da je u redu davati inervjue blatoidima koji se bave gospođicom Ajfon i punjačima, ko je koga naguzio i drugim budalaštinama koje interesuju samo prostake.

    2. Pa ako je tako, tj ako je nigde, zasto se onda komentarisu naslovi tj tekstovi u tako malotiraznim novinama od strane premijerke? Znaci ona voli da ih cita, ali ne I da daje intervju.

  3. Kao i njen šef i kolege sns i sps ministri, premijerka je vulgarni verbalni nasilnik.

  4. Mlogo bre kalendar ne branim Anu čak sam protiv nje ali ti nalaprda sve sto radi dos ti stavi na ledja vladajuće stranke a Svi znaju daruje dosovci uvukli u vladu da bi pravilu probleme a prepisali vladi i ne laoprdao znamo vas dobro unistiliste onako lep sistem

  5. KO LAŽE TAJ I KRADE
    Mi znamo da: „Iver ne pada daleko od klade“ ili: „Kakav otac takav sin“.
    Ako neznate, nama treba predsednik čiji će sin biti UZOR našoj deci. Vučići to nisu…
    P.Sajdžo 2020

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.