Zdravko Ponoš o odgovoru ministarke pravde: Nivo referenta u komunalnom preduzeću, po sistemu „ne može, a ti se žali“

Ostavite komentar


  1. Ministarka Popovic je pokazala da je zalutala na funkciju koju ni po kakvom osnovu ne zasluzuje.Zalosno je sto nije jedina ,ima ih jos.

  2. kakvi bre potpisi po seseljovom izbornom neustavnom zakonu. procitajte cl.2 & cl.52 USTAVA,koji ne poznaje stranke vec suverenog gradanina,a izbori su neposredni.ove sto nigde nisu radili da pitam sta je baza poslanka? i odgovorim ;opstina,a ne stranka.kolko opstina tolko poslanika.stranke skinuti sa budzeta,i raspisati slobodne gradanske izbore.da se po ustavu gradani kandiduju sa licnom kartom,i u opstinama nek izaberu svoje predstavnike vlasti(Narodnog: poslanika&grado-nacelnika) imenom i prezimenom a sve po ustavu.nek se kadniduju slobodno i stranacki kandidati da ih gradani izmere,na demokratskim izborima po ustavu a ne po av.

  3. Cim je bio general jeneaa mora da se razume u prava…to je valjda logicno… i inace vojne hunte i generali su poznati po demokratiji… i uvodjenju iste…
    Ne razumem ni uzdizanje gospodina i nazivanje istog nato generalom… nije on prosao pored nato… ni 99e ni edukativno nakon 2000e, ne, obican i jos jedan jna general a godina 2024-aaa. Ljudi treba nam neki Novi Zoran Djinjdjic koji Bre generali…

Ostavite komentar


Politika

EU kao Vučićev "bankomat" 6

EU kao Vučićev „bankomat“

Tema Mosta Radija Slobodna Evropa bila je kako predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uspeva da dve godine nakon ruske agresije na Ukrajinu i dalje sedi na dve stolice - jednoj zapadnoj, drugoj ruskoj i kineskoj.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.