Zelenović Šapčanima: Bez izliva negativne energije tokom Vučićeve posete

Ostavite komentar


  1. Dostojanstveno prema gostu koji je je juče gostovao i na Pinku,kod Žike Šarenice ili tzv. Žike seljaka.Stvari polako dolaze na svoje mesto

  2. Korektno od zelenovića. Tako i treba i nadamo se da SNS, neće zloupotrebiti gostoprimstvo u šapcu

  3. Trebalo bi da mu Šapčani odgovorno i pristojno , postave niz pitanja , samo sumnjam da će to moći ,jer će on kao i do sada vešto zaobići one koji bi mu postavili prava pitanja . Setimo se pre neki dan kako je izgledalo kad je ona grupa radnika zaustavljena .

  4. Inace u Sabackom selu Drenovac su odrzani izbori za MZ.nazadnjaci su pobedili ubedljivo tako sto su kupovali glasove.Glas u romskom delu sela placan je 3000 a u ostalim delovima 5000toliko o demokratiji i slobodi u Srbiji a da nepominjem da su se vodili paralelni spiskovi sto ispred sto unutar glasackog mesta sto su kamere tv Sabac i zabelezile

  5. Oprez Šapčani. Esenesovština ubacuje agente provokatore da naprave nered, a da beda padne na vas.

  6. Bravo Veselinovicu.Tako treba da se ponasaju pravi politicari,odgovorni i dorasli svojoj funkciji koju mu narod poklonio.Nadam se da ce ovakav poziv nesto znaciti i urazumiti ljude na ruzne reci.Jer sve sto covek kaze to je njegovo a ne kome je upuceno.Neka shvate jednom.

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 8

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.