Zelenović: Vlast ne da poštene izbore 1Foto: FoNet/ Milica Vučković

Predsednik stranke Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović izjavio je danas da se ništa od onoga što je tražila opozicija nije našlo u dokumentu koji su predložili predstavnici Evropskog parlamenta.

„Vlast ne da poštene izbore. Nijedan od zahteva opozicije se nije našao u dokumentu i nismo pristali da ga na bilo koji način podržimo, zato što u zaključcima ne postoji ništa što može suštinski da unapredi izborne uslove“, rekao je Zelenović novinarima posle međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima u Palati Srbija.

On je zahvalio evroparlamentarcima na njihovoj potrebi da unaprede izborne uslove u Srbiji, ali je istakao da to danas nije uspelo.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Zelenović: Vlast ne da poštene izbore”

  1. Trideset godina Srbija tapka u mestu raspravljajuci o istim temama „Izborni uslovi“. To definitivno potvrdjuje da nismo drzavotvoran narod i da samostalno nismo u stanju da napravimo funkcionalnu drzavu, i to traje skoro vek i po od kako su Turci otisli.

  2. Sto se ne zali Milos Jovanovic i Zika Gojkovic i Bosko Obradovic je blazi.Namece se zakljucak da oni koji procene da prelaze cenzus zele da izacu na izbore a ostalima je potreban izgovor za neuspeh na izborima ako bi izasli.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.