Žika Gojković: Cilj nije cenzus nego dvocifren rezultat 

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije, govori za Danas o udruživanju sa DSS

Ostavite komentar


  1. Covek vec sanja rezultat (dvocifrni) na sledecim izborima, a o pregovorima sa vlascu o izbornim uslovima ne rece ni jednu jedinu rec. Njega to da prostite, ne interesuje iz njemu znanih razloga.

  2. Ovi likovi su totalno marginalni , zasto Danas uopste pise o njima? Javna je tajna da im je SNS overavo potpise o cemu oni pricaju?

    1. Kako to da njima drugi skuplja potpise kada je Poks na izborima dobio skoro 90000 glasova.Pricajte cinjenicama,a ne rekla kazala.

      1. Kako znas da je osvojila 90000 glasova kada je opozicija bojkotovala izbore i nije bilo kontrole na birackim mestima? Kako Madjari dobise one silne glasove u Vranju?

        1. Koja opozicija ? Verovatno mislite na pocasnog presednka titovog SUBNOR dragana djilasa i unuka pozderca vuka jeremica e pa oni nisu opozicija nego levo krilo komunisticke partije a vucic je desno krilo komunisticke partije . POKS je opozicija jer se bori za promenu komunistickog sistema …ZA KRALJA I OTADZBINU !,pustite moj komentar

  3. Miloš Jovanović nije glup kada se dogovara sa monarhistaima- Poks a zašto? Pa rezervoar glasača monarhista koji su za parlamentarnu kraljevinu Srbiju i koji su antikomunistički antirepublikanski orijentisani uvek postoji zato je Gojković i prepoznao politička kretanja i za malo ušao u skupštinu Srbije, nije ni čudo što gotovo da više nema Gojkovića u Vučićevim medijima.

  4. Samo lični interesi,ne interesuje vas Kraljevina,borili bi se za referendum,neće sa vama ni kralj ni stranke koje su za monarhiju.Provaljeni ste.

  5. Postoji način, nije nikakav problem. Treba samo da ustoličite Aleksandra III Vučića i sleduje vam minimalno 1/3 poslaničkih mesta.

  6. Podržavao sam ovu tvorevinu pri osnivanju ali sam vremenom ukapirao da su zarad trunke vlasti spremni na sve i na rusofiliju i da budu protiv evroatlantskih integracija, na otvorenu saradnju sa Vučićem. Pojavili su se tu politički profiteri poput Jelića, Gojkovića i Čikiriza koji su sve prigrabili za sebe a nama koji smo formirali stranku ne daju ni da izrazimo svoje mišljenje a kamo li da odlučujemo o bilo čemu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.