Živković: Nastavak farse Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Nazočni stručnjak za baštensko vinogradarske radove najveća je farsa u istorijinparlamentarizma u Srbiji i šire

  2. Gospodine Kosticu, gdin. Zivkovic je u odnosu na Djukanovica gospodin! A taj vas koji nije farsa, vec tragedija, mogao bi nam objasniti koje su to: "… visoke delegacije velikih država …" bile na ovom cirkusu? Zato sto su "velike države" ukljucujuci tu i Rusiju, Ameriku i Kinu poslale pomocnikove pomocnike.

  3. E moja "bako",niti valja ovaj ni onaj! Ovaj da je valjao,nebi otišao u vinogradare,pa kada mu nije išlo,vratio se na sigurno! A onaj,nema opoziciju.i može kako hoće!? Eto!

  4. Vučić nikako nije moj favorit. Sav teatralan, pomalo čudan u ponašanju, neki bi rekli i pomalo…Ali, to je Vučić. Međutim, kada sada čujem Živkovića koji sve ovo priča što priča, pitam se – šta je sa ovim društvom. Jer, odakle pravu njemu, kao i njegovim kolegama (znate već kojim), da bilo šta komentarišu u vezi vlasti. Svi mi koji smo glasali za vas, zajedno sa vama počišćeni smo od strane reinkarniranog SPS-a, SRS-a i ovih Vučićevih, zato jer vi gospodo iz DS-a, SDS-a, LDP-a, LSV-a i drugih petookobarskih koalicionih stranaka niste ništa časno učinili za nas koji smo hteli da gradimo bolju, pravednu, demokratsku Srbiju. Prema tome, ućutite više i stidite se !

  5. Pustite Zivkovica,apstrahujte ga za trenutsk,jer je in bio vlast bezmalo pre dve decenije,nego se fokuditajte na ovu daasnju,aktuel u,suludu vlast diktatora Vucica,koji,eto,ovom najnovijom nepotrebnom festom pravi uistinu glupo pozoriste i cirkus od izgladnele, izmucene i opljackane Srbjje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.