Pomorsko-rečna agencija Agent Plus ovogodišnji je dobitnik nagrade „Brend Lider Avord“, kao najbolje tržišno pozicionirana u regionu Jugoistočne Evrope, odlučeno je na konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i dunavskog regiona, TIL 2014“, održanoj u Sava centru.


Ocenom firme „Mas Medija Internešenel“, „Agent Plus“ agencija se kao generalni agent najvećih svetskih kontejnerskih brodara i špeditera, za kratko vreme visoko pozicionirala na tržištu i postala sinonim kvalitetne, konkurentne i profesionalne organizacije transporta i logističke podrške.

Zoran Netković, generalni direktor Agent Plusa, prilikom prijema nagrade podsetio je da se za šest godina, koliko ta agencija postoji, broj zaposlenih učetvorostručio, a poslovni prihodi svake godine beleže visok rast u odnosu na prethodnu godinu.

Konferenciju „TIL 2014.“ organizovali su Ministarstvo saobraćaja u saradnji sa Ministarstvom infrastrukture i prostornog planiranja i „Mas Medija Internešenel“, a događaj je okupio oko 130 učesnika iz sektora transporta i logistike.

Nagrada „Brend Lider Avord“ se dodeljuje poslednjih deset godina u cilju afirmacije najistaknutijih kompanija, institucija, pojedinaca i medija, koji kontinuiranim razvojem i inovativnim rešenjima postavljaju viši standard i unapređuju tržište.

Sedam poslovnica u Srbiji

Agent Plus je jedna od vodećih regionalnih agencija koja se bavi organizacijom prevoza i logistike. Osnovana je 2007. godine, poseduje sedam poslovnica u Srbiji i pet samostalnih preduzeća u zemljama Jugoistočne Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari