Mobilni operator Vip mobajl, koji povodom petogodišnjice poslovanja u Srbiji organizuje nagradni kviz za svoje korisnike, juče je saopštio da je učešće u kvizu dobrovoljno, da učesnici moraju da budu punoletni, da sami odlučuju o učešću i u svakom trenutku mogu da se odjave iz takmičenja slanjem besplatne poruke na broj 5001.


„Cena SMS poruke je komunicirana jasno, počevši od prve poruke kojom se potencijalni učesnici informišu o kvizu preko svih komunikacionih kanala koje koristimo“, navodi se u odgovoru Vipa na pitanja Danasa. U ovoj kompaniji kažu da će imena prva dva dobitnika dnevne nagrade od 200.000 dinara biti objavljena danas, pošto je bilo potrebno da se „provere svi podaci o dobitniku koji su propisani uslovima i pravilima kviza“.

„Kako uslovi i pravila kviza propisuju, ova procedura može da traje do 72 sata. Tek kada se sve potrebne procedure ispoštuju i ispune svi uslovi, potencijalni dobitnik se može smatrati potvrđenim dobitnikom nagrade i njegovo ime i prezime se, uz njegovu saglasnost, objavljuje na sajtu www.vipsmskviz.rs“.

U Vipu nisu hteli da otkriju broj poena koji su nagrađeni korisnici osvojili, odbacujući taj podatak kao „nerelevantan za ostale učesnike“, jer „ne postoji minimum u smislu tačnih odgovora koje korisnik mora da pošalje, kao ni maksimum koji garantuje nagradu“, već je dobitnik onaj „koji je toga dana učestvovao u kvizu i prikupio najviše poena od početka kviza“.

– Smatramo da je cena SMS poruke u kvizu u fer odnosu sa nagradama koje naši korisnici imaju mogućnost da osvoje, jer dnevna nagrada iznosi 200.000 dinara, dok je glavna nagrada automobil „Mini kantrimen S“ – kažu u Vipu, dodajući da im je jasna komunikacija prioritet u takmičenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari