Posle gotovo jednomesečnih izbornih aktivnosti u mesnim odborima SNS na području Grada Vranja, za subotu je u Velikoj sali Skupštine grada zakazana Izborna skupština na kojoj će 160 delegata glasati za predsednika i članova Gradskog odbora. Od raspuštanja Gradskog odbora, na čijem je čelu bio advokat i narodni poslanik naprednjaka Dragan Nikolić, stranka je funkcionisala na nivou povereništva.

                          

U međuvremeni su izabrana dva poverenika Slaviša Bulatović i Goran Nikolić. Obojica su kao partijski funkcioneri avanzovali, pa je Bulatović postao načelnik Pčinjskog okruga, dok je Nikoliću pripalo mesto direktora Elektrodistribucije u Vranju.

             – Očekujemo goste iz Izvršnog odbora i Predsedništva stranke. Čekamo potvrdu njihovog dolaska. Inače, sve je spremno za izbore – rekao je za lokalne medije Slaviša Bulatović, jedan mogućih kandidata za predsednika Gradskog odbora SNS u Vranju.

             Paralelnu kampanju na području mesnih odbora vodio je i narodni poslanik Dragan Nikolić sa grupom svojih pristalica iz redova SNS ali, prema dosadašnjim rezultatima, ima manjak delegata za najavljenu izbornu skupštinu.

             Prvi unutar stranački izbori u SNS održani su sredinom 2012, a prvi predsednik vranjskog odbora naprednjaka bio je dotadašnji poverenik Dejan Tričković. Posle više frakcionaških trzavica GO SNS u Vranju, po nalogu vrha partije, raspušten je u decembru 2013. godine. Od januara 2014. stranka je funkcionisala na nivou povereništva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari