Fudbaleri Intera nastavili su za vikend da igraju po sistemu toplo-hladno, s tim da je nakon prethodne kombinacije pobeda i remija Kaljari deklasirao „nero-azure“ sa 4:1 u sred Milana i to za samo prvih 45 minuta.

Da neuspeh bude veći po ljubitelje fudbala na našim prostorima pobrinuo se Nemanja Vidić. On je proveo ceo meč na terenu, ali je u negativnom kontekstu predvodio odbranu domaćina jer je pred odlazak na odmor skrivio penal koji do juče „fenjeraš“ nije iskoristio. Međutim, gosti su u tom trenutku već imali prednost od 3:1 i igrača više s obzirom da je Nagatomo za dva minuta u dva navrata upisan u beležnicu arbitra pa je pre vremena morao u svlačionicu.

Da će po goste sve krenuti dobro najavio je Sau u 10. minutu, a Osvaldo (18) je samo ulio tračak nade. Ipak, brojčano nadmoćan na terenu Kaljari se ohrabrio sa dva gola Ekdala (29. i 34. minut), a junak meča se i po treći put upisao u strelce odmah po promašenom penalu (44). Sampdorija Siniše Mihajlovića je savladala Đenou u gradskom derbiju sa 1:0, a strelac jedinog gola bio je Gabiadini u 75. minutu. Milan je u nedelju još jednom ostao bez trijumfa protiv Ćezene(1:1), a isti rezultat je imala i Fiorentina na gostovanju Torinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari