Site name

Ugašena emisija „Kažiprst“ na TV B92

Kultna politička emisija "Kažiprst" na TV B92 poslednji put je emitovana u petak, 8. septembra, a novinarka i autorka Suzana Trninić pojasnila je da se u ponedeljak gasi brend B92, "a 'Kažiprst' je bio deo te priče", prenosi Cenzolovka.

10

Piše: Danas Online

Beograd 10. septembar 2017. 13:58

Foto: Screenshoot

U odjavi poslednje emisije, u kojoj je gostovao profesor Ratko Božović, Trninić se zahvalila svima koji su „čuvali ‘Kažiprst'“.

„U ime svih onih koji su ‘Kažiprst’ radili poslednjih 16 godina, koji su ga stvorili na Radiju B92, meni je preostalo da vam se zahvalim što ste čuvali ‘Kažiprst’ time što ste ga gledali, kritikovali, ali bogami i hvalili“, rekla je Trninić.

„Kažiprst“ se emitovao u Vestima od 16 sati svakog radnog dana.

„U okviru Vesti B92 Suzana Trninić nastavlja da insistira na odgovorima i neumorno traga za istinom. Svakog dana diktira politički tempo Srbije. Svi mediji je citiraju zbog čega je opšte poznato da je ovo jedna od najuticajnijih talk show emisija. U maniru tradicionalne novinarske škole B92 nastavlja da intervjuiše goste i postavlja pitanja koja se najčešće ne mogu čuti nigde u etru. Bez kalkulisanja i zadrške sa idejom da zastupa stavove građana, uvek istražuje ko, kako i zašto, ali i ko je kriv za stanje u kome je Srbija“, navodi se u opisu ove kultne emisije.

Inače, TV B92 od 11. septembra menja ime u O2.TV, a dobija i „potpuno nov programski koncept„.

„Nakon uspešnog rebrendiranja i pozicioniranja Prve televizije i Play radija, na red je došla još jedna promena koja je bila logična i očekivana. Uz puno poštovanje prema svim vrednostima koje je simbolizovala TV B92 u koju je utkano mnogo emocija i uspomena, zatvara se krug jednog prošlog vremena i određuje pravac ka budućnosti i svim izazovima koje donosi nova era TV industrije, a sa njom i sve brži protok informacija i promena navika gledalaca“, naveli su iz menadžmenta televizije.

povezane vesti

komentari (10)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Kalča

10. septembar 2017.

Začepiše nam oči, uši i usta. Nama još osta da začepimo svoj nos.

Vuk

10. septembar 2017.

Tako je .Sve sto smeta rebrendiranim radikalima- gasi. Da se ne naljute. Nego, udri po zabavi. Red , muzike, red filma. Sto manje neprijatnih pitanja. Kad je bal...

Medijski mrak

10. septembar 2017.

Neđo Bog da meni tamo neka O2 televizija formira navike. Još kažu TV industrija umesto TV istina. Tako je i RTS u vreme Miloševića hteo da nam menja navike (čitaj mozak), pa su došli neki ljudi i neki čika sa bagerom. Olja Bećković je bila prva i dalje sve ide po automatizmu uvođenja totalnog medijskog mraka. Ova emisija se ukida, a uvodi se novi rijaliti........ Biće džumbusa

Košava

10. septembar 2017.

Uništili RTV ,Studio B, B92 , Ostaše Pink i još neke prostoće. Da nema N1 totalni mrak. Koliko nam posle svega treba vremena da ponovo progledamo?

+САВО

10. septembar 2017.

Објашњење разлога гашења Кажипрста, заправо је третирање гледалаца као стоке без мозга - тачно по жељи диктатора. Нека вам је лака земља...

Phoenix

10. septembar 2017.

Kako kazu, zatvara se krug jednog proslog vremeba i utire put ka buducnosti... Nije to proslo vreme bilo bog zna kakvo ali ono sto Srbiju ceka u buducnosti je za ne pozeleti. Dakle, unistili su apsolutno sve. Sada mogu da vladaju jos sto godina.

El Grande

10. septembar 2017.

Suzana - izdrzi! Sve se vraca - sve se placa !!

debela.hladovina

10. septembar 2017.

Jedino obećanje koje je Vučić ikad održao je ono da će ugasiti B92.

Petar pekar

11. septembar 2017.

Rebrendirana Srbijica ne sme da čuje ništa što AV uhu nije milo. Blago si ga nama. Super odabrasmo, sad se provodimo. Jupiiii.

ceca

11. septembar 2017.

``Da nema N1 totalni mrak.`` mislim da nam je svima jasno da se sprema da i njih ugasi. samo jos da nadje nacin koji nece bas nabiti prst u oko amerikancima. ali mora da pozuri. bgd izbori su blizu. rra mora da nadje nacin da ih ubije bez da se iko pobunio zbog toga