Site name

Saobraćajna nesreća na ulazu u Veliko Gradište

Ministar Đorđević imao lakši udes

Večeras, oko 20 časova, ministar za rad i socijalna pitanja, Zoran Đorđević doživeo je saobraćajnu nezgodu vraćajući se sa predizbornog mitinga koji je održan u Negotinu.

2

Piše: M.Veljković

17. decembar 2017. 23:40

  Ministar Đorđević imao lakši udes

Foto: M. Veljković

Nezgoda se desila na ulazu u Veliko Gradište, kod fabrike ulja „Dunavka“, u pravcu prema Požarevcu.

Žureći da na vreme da stignu u Kostolac na predizbornu konvenciju SNS-SPS, prema rečima našeg izvora bliskom policiji, vozač automobila u kom se nalazio ministar sa prartnjom, usled brzine i loših vremenskih uslova i stanjem na kolovozu (padao sitan sneg, klizav kolovoz i hladno vreme) izgubivši kontrolu nad vozilom sleteo je s puta.

-Nekoliko vozila iz kolone koja je iz Negotina išlo z a Kostolac, usled brzine i klizavog puta, izgubilo je kontrolu nad njima i počelo je da šeta levo desno po putu. Vozač automobila, u kome je bio ministar Đorđević, da ne bi udario u vozilo ispred sebe koje mu se isprečilo, naglo je zakočio. Usled tog naglog kočenja, vozilo se zanelo i sletelo sa puta. Prilikom sletanja vozilo se nekoliko puta prevrnulo i tumbajući se zaustavilo. Druga vozila, među kojima je bio i lider SPS-a, Ivica Dačić odmah su se zaustavili i pritekli u pomoć unesrećenima. Ubrzo je došla Hitna pomoć i preuzela putnike da im ukaže pomoć - kaže naš izvor i dodaje da sam ministar nije zadobio nikakve povrede i da je odmah sa ostalima nastavio put za Kostolac, dok su trojica njegovih saradnika, pomoćnika, nakon ukazane pomoći prebačeni u požarevačku Opštu bolnicu radi dalje opservacije.

Ivica Dačić obraćajući se prisutnima na miting i izvinio se na zakažnjenju rekavši da kasne zbog saobraćajne nezgode.

–Kasnimo zbog saobraćajne nesreće. Preživeli smo bombardovanje i uvek smo stizali tamo gde treba, tako da ni ova mala saobraćajka nas nije portemetila da vam se obratimo -rekao je razlog kašnjenja ministar Dačić.

Nakon završetka mitinga ministar Đorđević je sa gradonačelnikom Požarevca, Banetom Spasovićem otišao u bolnicu da obiđe saradnike.

Direktor bolnice Danko Nikolić potvrdio nam je da su trojica ministarovih saradnika primljeni u bolnicu gde su opservirani.

–Oni su zadržani i radi se dijagnostika njihovih povreda. Usled prevrtanja automobila oni su dosta ugruvani i zadobili su povrede u vidu hematona, ugnječenja, ogrebotina... Sve su to lake povrede ali, dok se ne završi kompletna dijagnostika, sa sigurnošću ne može da se potvrdi njihov karakter-rekao je Nikolić.

Kako smo saznali, trojica pomoćnika ministra Đorđevića, nakon ukazane pomoći u požarevačkoj bolnici otišli su za Beograd na VMA, gde će nastaviti lečenje.

povezane vesti

komentari (2)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Balkanski špijun digitalizovani

18. decembar 2017.

Ovi sada, od 20. oktobra 2000. pa nadalje, su svakog dana sve samoživiji i bahatiji. Pa gde u svetu i u kojoj to iole normalnoj državi ministri iz Vlade idu na predizborni skup gde se održavaju lokalni izbori. Jočić je svoju zloupotrebu, kada je službenim Mercedesom ML 500 išao u lov, preskupo platio doživotnim boravkom u invalidskim kolicima. Slavica Đukić Dejanović je takođe teže povređena, prilikom zloupotrebe službenog vozila Audi, kada je prisustvovala predizbornom mitingu AV. Vozač ministra Đorđevića je sinoć , osim velike materijalne štete na službenom vozilu, bahatom I prebrzom vožnjom (na potpuno ravnom putu) sebi samom napravio još veću štetu I potpuno upropastio svoju šansu da postane (kako je to kod evropski preumljenih radikala čest slučaj) predsednik opštine, državni sekretar ili ne daj Bože čak i ministar.

spot light

19. decembar 2017.

A jesu li im overene knjizice?