Site name

Čestitka ministra unutrašnjih poslova

Smanjena stopa kriminaliteta

Smanjena stopa kriminaliteta Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uputio je danas čestitku svim građanima Srbije i poželeo im da novogodišnje praznike provedu u zdravlju, ljubavi i veselju.

6

Piše: Danas Online

31. decembar 2017. 11:58

Smanjena stopa kriminaliteta

Foto: Fonet

„Tokom čitave 2017. godine naš tim posvećenih profesionalaca bio je tu za vas. Neumorno smo radili da bi svako dete naše zemlje bilo sigurno, da bi svaki građanin osetio da Srbija napreduje i da stabilnost naše zemlje utiče na svakog od nas.

Hoćemo da i u narednoj godini budemo posvećeni, vredni, marljivi i da rezultate, koje stvaramo zajedno sa vama, osećate na svakom koraku.

Zaplena više od četiri tone narkotika, smanjenje stope kriminaliteta i povećanje broja policajaca samo su deo rezultata koje smo ostvarili u godini za nama. U narednoj godini povećaćemo opremljenost, obučenost i materijalnu zaštićenost policajaca.

Učinićemo sve da osnažimo njihov standard i da građani Srbije budu potpuno bezbedni i sigurni u svakom gradu i opštini naše zemlje.

Želim vam da Novu godinu dočekate sa svojim porodicama u zdravlju, ljubavi, veselju i sa širokim osmehom koji znači da naša Srbija napreduje“, poručio je Stefanović.

povezane vesti

komentari (6)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

ana

31. decembar 2017.

''''ladno nas za*ebava

pera

31. decembar 2017.

Rekao bih da ministar zivi u nekoj drugoj zemlji,u Srbiji je situacija kao na "Jugu" ili "Severu"nekog od stadiona.

biba

31. decembar 2017.

Predjes Nisavu kao da si presao Rio Grande,tuce,pucnjava,paljenje automobila,zakucavanje automobila interventne u izloge i nikom nista.Niko kriv a svi okrivljeni.O cemu oval doktor prica?

Predrag

31. decembar 2017.

Ministar je u hvalospevu i samohvali. Nejak je da u ovom haosu bilo šta preduzme što bi smanjlo stopu kriminala . Problem divljanja huligana na sportskim stadionima ne sme da čačne,je bi ga smenili sa te funkcije.

Demos

31. decembar 2017.

Ovaj živi u nekoj virtuelnoj Srbiji. U Srbiji u kojoj ja živim kriminalci se rokaju, pale se automobili, muževi ubijaju žene, maloletnici se bodu noževima, droga je na svakom koraku, bahato se vozi i bahato se gine.

Oljačkani penzioner

31. decembar 2017.

A mi smo svi budale pa ti verujemo.U Jugoslaviji sa 23 000 000 stanovnika,ubistva su se događala možda dva-tri mesečno a sada u Srbiji imamo skoro svakodnevno bar po jedno,i sada ja tebi trebam da verujem kao da sam toliko lud,a iako sam lud nisam glup.Ali dobro ti se obraćaš ovima što se kunu u tvog gazdu,a njihova pamet i intiligencija stvarno su na visokom nivou i IQ im je ogroman oko 22.