Site name

Đilas sa Jankovićem o zajedničkom programu

Nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je danas u sedištu Pokreta slobodnih graрana (PSG) da je došao da sa ljudima koji su taj Pokret osnovali razgovara o idejama, a da onda, posle razgovora i sa ostalim zainteresovanim da im se pridruže, naprave zajednički program sa kojim će izaći pred Beograđane.

7

Piše: Fonet

17. decembar 2017. 13:54

Đilas sa Jankovićem o zajedničkom programu

Foto: FoNet/Marija Đoković

Lider PSG Saša Janković rekao je da veruje da će Đilas pobediti na beogradskim izborima i istakao da će s njim danas razgovarati o strategiji kako da što pre Beogad vrate Beograđankama i Beograđanima.

 

 

 

povezane vesti

komentari (7)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Aca

17. decembar 2017.

Krpa našla zakrpu.

Mićko

17. decembar 2017.

Čovek kad tone, onda se hvata za slamku. Tako su Đilas i Janković prepušteni sami sebi.

SVI ZAJEDNO do POBEDE

17. decembar 2017.

Da bi Đilas pobedio na beogradskim izborima, pored PSG moraju da ga podrže Narodna stranka i još neke PROevropske stranke i pokreti koji su i levo i desno od centra !!

miloš

17. decembar 2017.

Đilas je Beograd imao u svojim rukama i ništa,sa Jankovićem može biti samo duplo ništa.

aaa

17. decembar 2017.

Djilas je ubedljivo naj bolji gradonacelnik u poslednjih nekoliko decenija. Bill bi Dobro da ga podrzi cela opozicija I da pobedimo sendvicare. Srecno

Jela

17. decembar 2017.

Da sto pre Beograd vrate sebi... Da opet sve bude kao nekad, da mogu da rade sta im se prohte, da uzimaju koliko im treba i iskoriscavaju i narod i polozaj... Bar tako je bilo, ne znam zasto bi sada bilo drugacije

Anamarija

17. decembar 2017.

Ovo je strasno i ostavlja nas bez teksta.Zar neko ko nije sposiban steci poverenje u svojim redovima moze ocekivati neki uspeh?Smesno i jadno.