U Severnoj Mitrovici se postavljaju nadzorne kamere, iz Kosovske policije kažu radi većeg stepena bezbednosti 1foto: Printscreen/YouTube/Kosovo Online

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani potvrdio je za Kosovo onlajn da se na više lokacija u Severnoj Mitrovici postavljaju nadzorne kamere kako bi se kako je naveo povećala bezbednost u gradu.

U toku prepodneva, na više lokacija u Severnoj Mitrovici primećeni su radnici koji uz pratnju Kosovske policije montiraju kamere i prateće kablove.

Ekipa Kosovo onlajna ih je ovog jutra zatekla nedaleko od zgrade rektorata Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Eljšani je dodao da će one biti kvalitetnije od običnih nadzornih kamera i samim time doprineti Kosovskoj policiji da brže i efikasnije rasvetljavaju slučajeve.

„Na više lokacija u gradu se postavljaju video kamere koje će biti kvalitetnije, sa ciljem da se bezbednost u gradu podigne na viši nivo. One će policiji omogućiti da slučajeve rasvetljava brže i efikasnije“, kazao je Eljšani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari