Kosovska Mitrovica

Tišina o likvidaciji Olivera Ivanovića predugo traje 4

Tišina o likvidaciji Olivera Ivanovića predugo traje

Trostrukim paljem sveća – dva puta u različito vreme u severnom delu Kosovske Mitrovice i sinoć u Beogradu – juče je obeleženo hiljadu dana od ubistva Olivera Ivanovića, predsednika Građanske inicijative „Srbija, demokratija pravda“.

Na Kosovu u srpskim sredinama četvoro novozaraženih koronom 5

Na Kosovu u srpskim sredinama četvoro novozaraženih koronom

U poslednja 24 sata u sredinama na Kosovu gde je srpsko stanovništvo većinsko registrovane su četiri novoobolele osobe od korone, od ukupno 31 testirane u Zavodu za javno zdravlje u Kosovskoj Mitrovici, saopšteno je iz Kriznog štaba.

Lazarević: Verujem da je povratak moguć (VIDEO) 10

Lazarević: Verujem da je povratak moguć (VIDEO)

Dvadeset godina posle rata, ako stavim po strani politike koje vode vlade u Beogradu i Prištini, uverena sam da život može da se obnovi. Spadam u one retke Srbe koji iskreno veruju da je povratak moguć, i ne samo da je moguć, nego da je povratak imperativ – poručila je Tatjana Lazarević, urednica portala Kossev iz Kosovske Mitrovice, u Instagram intervjuu u za rubriku Druga strana Kosova portala Danas. 

U srpskim sredinama na Kosovu 22 novoobolela 13

U srpskim sredinama na Kosovu 22 novoobolela

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji, prema najnovijim podacima, registrovana su 22 pozitivna slučaja, dok su 42 lica izlečena, saopštio je na današnjoj konferenciji za medije, epidemiolog Zavoda za javno zdravlje u Kosovskoj Mitrovici, dr Aleksandar Antonijević.

Krizni štab Kosovske Mitrovice: Poštujte mere prevencije 14

Krizni štab Kosovske Mitrovice: Poštujte mere prevencije

Krizni štab opštine Kosovska Mitrovica apelovao je danas na sve građane da se zbog nepovoljne epidemiološke situacije strogo pridržavaju propisanih mera u cilju zaštite od korona virusa, kako bi se očuvao zdravstveni sistem.

PrvaPoslednja