Kosovska Mitrovica

Simić: Srpska lista ulaže žalbu 6

Simić: Srpska lista ulaže žalbu

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da je odluka Centralne izborne komisije (CIK) da odbije žalbu ove stranke diskriminatorska i najavio novu žalbu.

Novi požar na brdu na Malom Zvečanu 8

Novi požar na brdu na Malom Zvečanu

Brdo nadomak Malog Zvečana danas je posle 14 časova zahvatio novi požar. Kako prenosi KoSSev rekacijom vatrogasnih jedinica požar je lokalizovan.

Osude napada i međusobne optužbe 10

Osude napada i međusobne optužbe

Srpski i kosovski zvaničnici saglasni su u osudi napada na mladića srpske nacionalnosti u blizini mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici, koji je tom prilikom uboden oštrim predmetom.

Novo otezanje istrage ubistva Olivera Ivanovića 12

Novo otezanje istrage ubistva Olivera Ivanovića

Iako se ni posle 19 meseci ne zna ko je ubio Olivera Ivanovića, predsednika Građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“, istraga o ovoj likvidaciji bi mogla da se dodatno produži zbog nezvaničnih najava da kosovski specijalni tužilac Sulje Hodža, zadužen za rasvetljavanja ovog slučaja, uskoro ide u penziju.

Što pre obelodaniti ime ubice Olivera Ivanovića 13

Što pre obelodaniti ime ubice Olivera Ivanovića

Ako srpske vlasti znaju ime ubice Olivera Ivanovića, kao što predsednik Aleksandar Vučić tvrdi, onda bi trebalo što pre da ga saopšte javnosti umesto što pokušavaju da diskredituju istragu koju Priština vodi o umešanosti Milana Radoičića, smatraju sagovornice Danasa sa Kosova.

PrvaPoslednja