Kosovska Mitrovica

Na Kosovu u srpskim sredinama četvoro novozaraženih koronom 1

Na Kosovu u srpskim sredinama četvoro novozaraženih koronom

U poslednja 24 sata u sredinama na Kosovu gde je srpsko stanovništvo većinsko registrovane su četiri novoobolele osobe od korone, od ukupno 31 testirane u Zavodu za javno zdravlje u Kosovskoj Mitrovici, saopšteno je iz Kriznog štaba.

Lazarević: Verujem da je povratak moguć (VIDEO) 6

Lazarević: Verujem da je povratak moguć (VIDEO)

Dvadeset godina posle rata, ako stavim po strani politike koje vode vlade u Beogradu i Prištini, uverena sam da život može da se obnovi. Spadam u one retke Srbe koji iskreno veruju da je povratak moguć, i ne samo da je moguć, nego da je povratak imperativ – poručila je Tatjana Lazarević, urednica portala Kossev iz Kosovske Mitrovice, u Instagram intervjuu u za rubriku Druga strana Kosova portala Danas. 

U srpskim sredinama na Kosovu 22 novoobolela 9

U srpskim sredinama na Kosovu 22 novoobolela

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji, prema najnovijim podacima, registrovana su 22 pozitivna slučaja, dok su 42 lica izlečena, saopštio je na današnjoj konferenciji za medije, epidemiolog Zavoda za javno zdravlje u Kosovskoj Mitrovici, dr Aleksandar Antonijević.

Krizni štab Kosovske Mitrovice: Poštujte mere prevencije 10

Krizni štab Kosovske Mitrovice: Poštujte mere prevencije

Krizni štab opštine Kosovska Mitrovica apelovao je danas na sve građane da se zbog nepovoljne epidemiološke situacije strogo pridržavaju propisanih mera u cilju zaštite od korona virusa, kako bi se očuvao zdravstveni sistem.

Nove mere na severu Kosova zbog korone 13

Nove mere na severu Kosova zbog korone

Krizni štab Opštine Zvečan danas je doneo nove mere zaštite stanovništva od korona virusa, a zbog pogoršanja epidemiološke situacije gradjani su pozvani da se strogo pridržavaju preporuka.

Grupno glasanje Srpske liste 14

Grupno glasanje Srpske liste

U severnom delu Kosovske Mitrovice i ove godine je organizovano grupno glasanje, zbog čega je veliki broj ljudi u isto vreme stigao na biračko mesto i izazvao veliku gužvu u glasačkom centru u Tehničkoj školi, javlja portal Koosev.

PrvaPoslednja