Site name

Easy Tiger predstavlja Premiesku 21. jula

Outdoor žurke koje počinju tokom dana i završavaju se u ranim jutarnjim časovima trenutno predstavljaju hype svetske klupske scene.

Piše: Danas Online

Beograd 17. jul 2017. 14:34

Za drugo izdanje mesečne rezidenture na Disko Splavu Sloboda, Easy Tiger priprema najekskluzivniji line up do sada. Sa početkom u 18 časova i spektakularnim zalaskom sunca na reci, party će trajati do ranih jutarnjih časova.

U petak, 21. jula Easy Tiger ekipi će se u posebnom dvanaestočasovnom događaju priključiti trenutno najpoznatiji rumunski Live Act - Premiesku, kao i gost iz Švajcarske Mihael Simic. Podršku će uz Marka Nastića pružiti rezidenti serijala, Kristijan Sajković, Vanović i Vladimir Dragaš, a intro i outro set je rezervisan za specijalne goste.

Premiesku čine poznati rumunski duo Livio & Roby kojima se pridružuje George G. Esencija njihovog prepoznatljivog zvuka leži u inovativnosti instrumenata koje koriste; oni dizajniraju sopstvene konzole sastavljene od delova različitih mašina, ispunjavajući viziju o stvaranju elektronske muzike bez kompjutera. Ovaj koncept predstavljaju na Time Warp Lab-u u okviru ‘Premiesku Analogue Sound’ radionice u organizaciji Desolat etikete, za koju su izdali svoj debi album “Indirect”, u septembru 2012.

Ispunjena svetska turneja i izdanja za etikete kao što su Vakant, Desolat, Apollonia, 20:20 Vision i Djebali ih pozicioniraju na 21. mesto Top 40 Resident Advisor Live Act Poll-a za 2016. godinu.

Karte za ovu žurku možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, Vulkan knjižarama, WinWin shopovima i preko sajta www.ddtickets.rs po ceni od 600 dinara.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.