Aleksandar Roknic

Kovid nađen u smrznutom mesu 2
22.02.2022. 12:33

Kovid nađen u smrznutom mesu

Zvaničnici u Hong Kongu saopštili su da su pronašli tragove kovida 19 u zamrznutoj govedini iz Brazila i zamrznutoj svinjetini iz Poljske, prenela je agencija Rojters.
Forum srednjih stručnih škola: Izmene zakona uvode korupciju na mala vrata 4
23.12.2021. 10:46

Forum srednjih stručnih škola: Izmene zakona uvode korupciju na mala vrata

Izmene i dopune Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja na mala vrata uvode korupciju u prosvetu, sa belim, žutim i plavim kovertama, ili sličnim davanjima za učinjeno, tvrdi Forum srednjih stručnih škola u pismu Ministarstvu prosvete, Odboru za obrazovanje Skupštine Srbije i poslaničkim grupama u parlamentu.
Ignorantski stav Republičkog tužilaštva prema žrtvama 7
16.06.2021. 13:34

Ignorantski stav Republičkog tužilaštva prema žrtvama

Mreža Žene protiv nasilja i Antitrafiking mreža saopštili su danas da im je Republičko javno tužilaštvo odgovorilo “mlako i neodređeno” na zahteve da reaguje u slučaju potencijalne organizovane seksualne eksploatacije žena i devojčica u Jagodini.

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.