Arnold Švarceneger i Linda Hamilton

Getty Images
Rekao je da će se vratiti: Arnold Švarceneger i Linda Hamilton

Trideset pet godina od prvog dela Terminatora, Arnold Švarceneger se ponovo susreo sa Sarom Konor – tačnije, sa glumicom Lindom Hamilton.

Par se susreo poslednjeg dana festivala Sinemakon u Las Vegasu, na kom su prikazani snimci najnovijeg filma iz Terminator franšize.

Švarceneger, sada sedamdesetjednogodišnjak, kaže da je „veoma uzbuđen“ što ponovo radi sa Lindom Hamilton i režiserom i producentom Džejmsom Kameronom.

„Ceo tim je ponovo tu“, rekao je publici koju su činili vlasnici bioskopa.

Dejvis, Švarceneger i Linda Hamilton

AFP
Glumica Mekenzi Dejvis takođe će se naći u filmu Terminator: Mračna sudbina

U prvom delu Terminatora, Švarceneger glumi robota ubicu poslatog iz budućnosti kako bi ubio Saru Konor.

Par se ponovo susreo na filmskom platnu 1991. godine u drugom delu Terminatora: Sudnji dan, a ponovo će krenuti u akciju oktobra u filmu Terminator: Mračna sudbina.

Radnja filma nastavlja se na drugi deo Terminatora, ignorišući ostale filmove snimljene u periodu od 2003. do 2015. godine.

Režiser filmova o Dedpulu, Tim Miler, našao se u rediteljskoj stolici, dok je Džejms Kameron – režiser prva dva filma – angažovan kao producent.

Na prezentaciji održanoj u četvrtak su takođe prikazivani snimci filma Gemini Man, novog naučno-fantastičnog ostvarenja reditelja Anga Lija.

U filmu se glumac Vil Smit suočava sa mlađom verzijom samog sebe – što je tehnički poduhvat koji ne može da uspe bez „malo vere“.

Ang Li

AFP
Ang Li kaže da mu je ostalo još mesec dana da završi film

„Dosta mi je Vila Smitova“, našalio se režiser oskarovac.

Među zvezdama koje su prisustvovale festivalu našle su se Džejmi Li Kurtis i Oktavija Spenser, koje su bile nagrađene na tradicionalnoj ceremoniji.

Sinemakon se održava svake godine u Las Vegasu i pruža priliku filmskim studijima da promovišu rad pred vlasnicima i menadžerima bioskopa iz čitavog sveta.

Dama Helen Miren je ranije ove nedelje dospela u žižu javnosti kritikujući servis za strimovanje Netfliks, opisujući ga kao pretnju bioskopima.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.