Bastać: Ni divlje svinje nisu naterale Vesića i Radojičića da se uozbilje 1Foto: Šta radite bre

On u saopštenju tvrdi da je „ukupna vrednost ovih netransparentnih nabavki, koje uvek dobije stranački ortak uz posredovanje iste lizing kuće je više od 225 miliona“.

Ni divlje svinje koje šetaju centrom Beograda nisu naterale večitog zamenika Vesić Gorana i njegovog asistenta, gradonačelnika Radojičić Zorana da se uozbilje, istakao je Bastać.

„Večiti zamenik Vesić Goran se tako, u pauzama između otvaranja pingvinarijuma i vređanja akademika Matije Bećkovića, hvali fotografijama novih automobila koje nabavlja Gradska uprava, GSP, Gradska čistoća, Infostan“, naveo je Bastać u saopštenju.

On dodaje da je nekako u isto vreme „lažni gradonačelnik, koji mesecima ignoriše pozive građana na razgovor, objasnio je da će na Trgu republike sve ostati isto kao i da će saobraćaj biti pušten 1. septembra, a da će svi radovi biti gotovi 20. oktobra“.

„Razlika je samo u tome što je taj besmisleni projekat popločavanja rasteretio gradski budžet za 922 miliona dinara“, istakao je Bastać.

Imajući navedeno u vidu, jasno je zašto svi oni zajedno pokušavaju da ospore ustavom definisano pravo građana da se izjasne o temama značajnim za njihov život. To im neće uspeti, poručio je Bastać i najavio nastavak izjašnjavanja građana, „ali i sa prikupljanjem informacija o šteti koju je ovaj dvojac sa kormilarom napravio Beograđanima i Beogradu“.