Foto: Original magazin

Više od 200 mladih dobilo je jedinstvenu priliku da razgovara sa HR menadžerima 36 vodećih kompanija u zemlji i regionu i upozna se sa celokupnim procesom intervjua za posao, ali i dobije kompletnu analizu svog nastupa.

“Vodeći se pozitivnim utiscima sa prethodnih “Originalnih razgovora”, kada je veliki broj kandidata na osnovu saveta sa simulacija preradio CV i ubrzo potom dobio posao, odlučili smo se da ove godine nastavimo pozitivan trend. Sada možemo da se pohvalimo duplo većim brojem kompanija koje su prepoznale važnost ovakvih susreta“, rekla je Jelena Đoković, globalna direktorka Fondacije.

Želju mladih da rade na sebi u unapređuju svoje veštine, pozdravio je i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

“Na putu ka uspehu najbitnije su tri stvari – da se identifikujete sa tim šta želite da radite i kako to utiče na ono što vi jeste; da definišete gde želite da idete i dokle da stignete i da negujete disciplinu u radu koja je neophodna za ostvarenje cilja. Svi mladi ljudi koji su danas ovde imaju priliku da testiraju sebe i dokažu da znaju, mogu i umeju da obezbede put do uspeha” objasnio je Novak Đoković.

U prepodnevnom programu publika je imala priliku da čuje diskusije na pitanja “Kako brendirati sebe u poslu?” i “Šta tržište traži – kako do željenog posla?” u okviru dva panela kojima su prisustvovali HR-ovi i iskusni profesionalci.


Povezani tekstovi