Ne davimo Beograd: Zelena površina na Keju oslobođenja u Zemunu mora ostati javni park 1Foto: Dobrica Veselinović/Tviter

Zelena površina na Keju oslobođenja u Zemunu mora ostati javni park, koji treba dodatno da se uredi i opremi mobilijarom kako bi služio svim građanima ovog kraja, zaključak je analize koju je uradila Saobraćajna grupa Ne davimo Beograd, povodom namera JKP “Parking servisa” da dodeli ugovor za izgradnju „privremenog parkinga“ na njoj.

Nakon urađenih analiza opravdanosti izgradnje parkinga na zelenoj površini na Keju oslobođenja u Zemunu, Saobraćajna grupa Ne davimo Beograd ponudila je svoju viziju iskorišćenja ovog prostora.

Smatramo da je jedina opravdana odluka, koja je u interesu svih građana, da ova zelena površina ostane u javnoj nameni, da se ona uredi i opremi mobilijarom kako bi postala park koji će služiti svim komšijama i građanima Zemuna, navodi se u saopštenju.

Izgradnjom parkinga neće se rešiti problem parkiranja stanara, već se novo parkiralište pravi za posetioce restorana i splavova, a da bi se zaradio dodatni novac od naplate parkiranja.

Ne davimo Beograd podržava zahteve građana i ovom prilikom još jednom poziva JKP „Parking servis“ i gradsku administraciju da odustanu od ovog štetnog projekta.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Ne davimo Beograd: Zelena površina na Keju oslobođenja u Zemunu mora ostati javni park”

  1. Potreban je park, kao i neko ko će u njemu da se igra a ne da dane provode uz mob/TV/PC. Potrebno je da roditelji pokupe đubre iza sebe i svoje dece, potrebno je da omladina ne lomi ljuljaške,klackalici i iste ne ispisuje grafitima, a vlasnici pasa da pokupe „proizvode“ istih.
    Parking je tu za sve, uz naplatu koja ide u budžet grada, baš za te parkove i slično.
    Uostalom, budžet može lako na napuni pauk i kom.milicija od kazni za nepropisno parkiran vozila, stanara i posetilaca.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.