Novogodišnja čarolija na Vračaru 1Foto: Opština Vračar

Manifestacija je besplatna i namenjena je svim mališanima sa opštine Vračar.  Specijalna  novogodišnja vozila  (tramvaj i trola)  voziće  sat vremena kroz grad  decu i za to vreme će uživati u dečijim novogodišnjim predstavama. Pored toga, tokom vožnje i predstave, družiće se i sa Deda Mrazom, koji će im podeliti besplatne novogodišnje slatke paketiće. Uspomena na ovo lepo druženje ostaće im zabeležena u vidu jedne fotografije koju će dobiti na poklon. Vozila će se kretati različitim rutama (dve trase) i u različitim terminima, navodi se u saopštenju.

1. Ruta novogodišnjeg tramvaja  je: stanica Hram Svetog Save –  Gospodarska mehana – stanica Hram Svetog Save.

2. Ruta novogodišnje trole je: stanica Crveni krst –Studentski trg – stanica Crveni krst.

Sve informacije o terminima roditelji i staratelji mogu dobiti na telefon broj 011/3081-405 i 011/3081-463  ili  lično u Uslužnom centru GO Vračar, Njegoševa 77  u vremenu od  7:30 do 17:00 časova gde će popunjavanjem   prijav e preuzeti  vaučer uz  važeći lični dokument roditelja/staratelja. Akcija je namenjena deci sa prebivalištem na Vračaru, rođenoj nakon 2010. godine.

 

Prijava se takođe može preuzeti elektronskim putem na sajtu opštine Vračar klikom na link http://vracar.rs/wp-content/uploads/2018-12-prijava.doc