Otvoren 24. po redu "Dečji sajam" 1Foto: Beoinfo

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je na otvaranju kazao da je činjenica da se u Beogradu održava sve više sajmova.

On je dodao da ukoliko se sagleda šta se sve dešava na Beogradskom sajmu tokom poslednjih godina, možemo da budemo sigurni da se Beograd razvija u dobrom pravcu.

– Radujem se svakom novom „Dečjem sajmu”, jer se zrelost jednog društva ogleda u odnosu prema najmlađima, najstarijima i ljudima sa posebnim potrebama. Na 24. „Dečjem sajmu” imamo izlagače iz čitave Srbije i mislim da je jako dobro da na jednom mestu možemo da vidimo sve što se proizvodi za decu. Oprema, igračke, hrana i sve ostalo što je izloženo promoviše i domaće proizvođače. Čestitam ljudima koji organizuju ovaj sajam, jer nije lako organizovati jednu manifestaciju 24 puta, a činjenica da je sve više izlagača i posetilaca, dokaz je da su uspešni i da bi trebalo da nastave ovaj posao, poručio je zamenik gradonačelnika.

Događaju su prisustvovali direktorka „Beogradskog sajma” Danka Selić, predsednik Sportskog saveza Beograda Dragan Tomašević i direktor Omladinske škole KK „Partizan֨” Zoran Stevanović.

Povezani tekstovi