Radojičić: Beograd po ugledu na Moskvu 1Foto: BeoInfo

Aleksandar Čepurin, bivši ambasador Rusije, dao je veliki doprinos odličnoj saradnji između Rusije i Srbije, ali i Beograda i Moskve, a nema sumnje da ćemo i sa Bocan-Harčenkom imati odličnu saradnju, rekao je Radojičić, prenosi Beoinfo.

U Moskvi sam imao priliku da vidim Zarjađe park, koji je nedavno uređen i jedan je od najlepših u ruskoj prestonici. Želimo da i mi napravimo park nalik njemu u Beogradu. U narednom periodu ćemo tražiti način da uređujemo naš grad na sličan način, jer je Moskva u ovom trenutku sigurno jedan od najlepših svetskih gradova, rekao je Radojičić.

Bocan-Harčenko je istakao da je Beograd na dobrom putu da postane jedan od najlepših evropskih gradova, što u regionu već sada svakako jeste. Želimo da odnosi Beograda i Moskve daju najveći mogući doprinos daljem unapređenju odličnih odnosa između Srbije i Rusije. Postoji mnogo projekata u brojnim oblastima na kojima možemo da radimo i nema sumnje da ćemo nastaviti da ulažemo velike napore kako bi bili realizovani, rekao je Bocan-Harčenko.