Đilasovo bežanje sa poprišta

Da li je javnost tendenciono obaveštena o međustranačkom dijalogu

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Pa učestvujte vi profesore sa svojim istomišljenicima na sledećim izborima i pobedite Vučića, pošto očigledno znate kako je to izvodljivo u potpuno neregularnim okolnostima. I nemojte ništa prejudicirati. Videćemo ko će biti u pravu.

 2. Slatka je i opozicija ma kakva bila. Čuvaju se kao dva oka u glavi malo pozicija malo opozicija. Čuva se opozicija kao da joj je poslednja.

 3. Ne znam zašto prozivate Olju Bećković i Utisak nedelje? Ne verujem da vam nije poznato da niko iz pozicije neće/ne sme da učestvuje u njenoj emisiji.

 4. Ne bidim nikakav smisao u tome da se kritikuje drugi ucesnik u raspravi, koji bi ti trebalo da bude saveznik. Ma koliko si eventualno u pravu. Ako je tako sada sa pohvaljenim izmenama, trebalo bi da ti bude lakse . I to bez konkurencije. Pa samo napred.

 5. Profesore, uzivajte u penziji. Da li bi ste igrali fidbal u kome protivnik moze da igra i rukama, da koristi pendrek i da ima 40 igraca. Nema igre bez pravila.

 6. „Kakve garancije, ko da ih da ili da sprovede sankcije, kad se zakoni ignorišu?“
  To je ne samo tačno nego i osnovni argument da šminkanje ne pomaže, pa makar šminkeri bili iz EU ili „uvaženi profesori“ (sveznalice).

 7. Ja sam i dalje ubedjen da je Djilas glavni trojanski konj ove vlasti tj elita,kapitala koje vladaju. Dela govore. Uspeo je da pacifikuje kvalitetne opozicionare(npr Mariniku) kao i uticaj u medijima. Money talks. Ne slusajte price i ne budite pristradni. Gledajte dela!

 8. Ono hvala sto objajujete sve komentare kao nekada dok ste bili nezavisni list danas. Ko cini cenzor komisiju danasa? 3 clana, jedan iz UMG, drugi SSP i treci je novinar danasa, jel sam upravu? Poz

 9. Djilas,Tadic, Jeremic, Borko…. vuku opoziciju u totalni propast. Oni to znaju a posle izbora samo ce kukati.

 10. Svaka čast Djilasu! Pravu stvar je uradio! Sa licemerima iz EU se ne pregovara. A i Angela je rekla svoje. Vučić i njegova klika se moraju pritisnuti sankcijama, i to je jedini put da se nešto promeni na bolje bez ulice. Ali, Vučić kupuje ove iz EU obećanjima, jer oni vole pare. I kao što nisu mogli, a niti hteli da spreče balkanski rat, tako neće hteti da spreče haos na ulicama Srbije.

 11. Učestvovati na izborima pod ovakvim uslovima je kao oženiti babu zbog silikonskih grudi, usana i zadnjice. To niko ko razmišlja racionalno neće. Bojim se da će izbori biti održani na ulicama a posle lustracija.

 12. Najobičnija farsa , kakvi bre ovakvi ili onakvi izborni uslovi , svi oni znaju kakvi izborni uslovi
  (po ustavu i zakonu) moraju da budu za sve , jasno je da EU odgovara da se ne uspostave

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Dani bez grejanja, struje i dizela 7

Dani bez grejanja, struje i dizela

Zdravstvo, nekada ponos sistema koji je omogućio zdravstvenu zaštitu svima, ogrezlo je u korupciju tako da se bez potplaćivanja lekara i medicinskog osoblja ne može se dobiti nikakav lek i terapija, bedni uslovi smeštaja i nehigijena u bolnicama "prevazilaze najcrnju maštu".

Naslovna strana

27. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.