SOS: Srpsko opsadno stanje

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Sve je to rezultat genijalnog uma vašeg poglavara. Umesto da uvede model ponašanja Nemačke koja najuspešnije u Evropi prolazi kroz pandemiju korone, Vučić u početku izmišlja neke svoje metode suzbijanja korone kojih se niko u svetu nije setio. Među njima ograničenje kretanja do 300 metara, da bi na 301. metru kontrolor sa metrom u rukama mogao vas oguli za dvomesečnu penziju. Ili na osvetničku kaznu penzionerima u vidu ustajanja od 4 do 7 ujutro da kupe hleb i mleko jer su se bunili zbog otimanja njihovih penzija. Nakon tih najrigoroznijih mera u svetu, kada su ljudi digli glas protiv, popustio je u stilu: kada nećete ovo onda ću vas pustiti bez zabrane sve dok se naučite pameti. A kada je je granica od 1000 zaraženih, najavljena od strane medicinskih stručnjaka kao vrlo opasna dostignuta, on je tvrdoglavo čekao da naraste do astronomskih 7000 kažnjavajući time narod što mu ne veruje. (Bune se kada im uvedem zaštitne mere, bune se kada ne uvodim zaštitne mere, šta oni zaista hoće? Eto im sada!) Jedino što gospodar života u Srbiji ne vidi da sve radi u pogrešno vreme i na pogrešan način umesto da jednostavno prekopira uspešni nemački sistem. Ali zašto, pa on sve najbolje zna. Šta ima neko da ga uči!
    Jadni narode u Srbiji, ko vas je kaznio da toliko ispaštate na njegovim hirovima. Jednog će dana on biti najveća crna mrlja u istoriji srpskog naroda.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Naslovna strana

3. avgust 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.