U Staroj Pazovi nema sremskog sira

Ostavite komentar

  1. Proizvodjaci iz Vojke, Belegisa i Surduka vec decenijama imaju svoje tezge na zemunskoj pijaci. Letos sam bio do Srbije i otisao per puta do pijace pored koje sam odrastao, medju mnogim meni poznatim prodavcima su i porodicna gazdinstva iz Vojke, Belegisa i Surduka kod kojih sam tradicionalno kupovao sremski sir, milaram i suhonesnate proizvode jos pre 25 godina.

  2. U ovoj opštini stopa nezposlenosti je tri posto, ne radi samo ko traži preko hleba pogaču.Mlade zemlja ne interesuje stariji daju zemlju u zakup,tako da veleposednike stočarstvo ne interesuje.

  3. Jer to imaju problem sa cenama isti oni „pravednici“ i „jadni“ poljoprivrednici koji su cene zitarica digli u nebesa bez ikakvog osnova!! Kad je soja 120 din onda je ok, zar ne? Kad zlostavljate narod histericnim cenama kukuruza onda opet ok!! Sta vam sada opet fali kmeze? Traktor vam sluzi da ga vozite od strajka do strajka.

Ostavite komentar

Lični stavovi

Pronađeno 46 mrtvih migranata u prikolici kamiona u Teksasu 7

Nemamo

Dobro veče. Da kažemo danas: šta nemamo. Iako slušamo da imamo para - nemamo milijardu ,a toliko nam izgleda fali da imamo struju.

Naslovna strana

28. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.