Kad radikali brane demokrate 1

Ko još može verovati ovim rečima: „Znate, ja sam zaista jedan izraziti pacifista i gnušam se nasilja svake vrste, dakle za mene je ono nepodnošljivo“, rekao je Aleksandar Marković, pojasnivši da je Vučkovićeva u intervjuu Novom magazinu rekla da bojkot nije politika i da je to jedini njen greh. Radikal štiti Natašu Vučković od Vladimira Gajića!?

Kad radikali brane demokrate, to nisu demokrate. Brane radikali demokrate kad je to potrebno za neke prljave i beskrupulozne radnje. Treba da ih podele, rasture, pocepaju, da ih unište jer im strašno smetaju…

Ali, s obzirom na to da je radikalima (maskiranim i prerušenim u naprednjake) glavni cilj da podele Demokratsku stranku, ne biraju sredstva. Poznato je da takozvani naprednjaci samo znaju da dele narod, tako opstaju i lakše vladaju. Sad treba baciti kost među one bez morala i jeftine savesti i, pola posla su završili. Nije im to teško kad znaju pojedinačne nevrednosti kod izvesnih egoista u Demokratskoj stranci. Tu je Kena, tu je neki Borović, neki Goran Savetić, ali, nažalost, tu je i Nataša Vučković. Ne mogu da verujem da Nataša dozvoli da je štiti „pacifista“, naprednjak Aleksandar Marković, naprednjak u „Danasu“ od 19. jula 2019. godine.

Poštovana Nataša, ako te štite radikali-naprednjaci, idi kod Vesića u šaht, to ti je mnogo pametnije nego da mešetariš u DS-u. Mi iz unutrašnjosti nećemo dozvoliti, sad pred donošenjem odluke o bojkotu izbora, bez bilo kakvih uslova za njih, da dođe do nekih nesuglasica u stranci. Mislio sam da si shvatila, da znaš ko uništava sve što se može uništiti, a ti, otprilike, voliš samo da budeš poslanik, pa bilo po koju cenu. Ali, sva je prilika da Kena ima još nekih kao što je on. Prema tome, nemoj da te lažu radikali, ne damo podele koje ne bi bile prve.

Znam koliko si u stranci bila uspešna u prethodnom periodu. Poznata mi je tvoja demagogija, i naročito tvoj egoizam. Dobro reče gospodin Gajić da je tvoj postupak bedan. Ti reče da bojkot nije politika. Po tvom mišljenju je politika da budeš poslanik po svaku cenu. Kako, čijim radom u stranci? Tvojim, tvojim zalaganjem da bude kako tebi odgovara, a mi da se borimo za regularnost izbora, ili za uspešan bojkot izbora koji bi bili lopovski i unapred izgubljeni.

Nećemo tako, Nataša. Nećemo dozvoliti da vama pojedincima bude dobro i lagodno, a mi da se borimo za normalnu Srbiju, da se borimo da svima bude bolje, da živimo normalno. To možemo samo bez radikala i onih koje oni štite na razne načine. Ovim putem skrećem pažnju opštinskim odborima DS da budu svesni situacije u kojoj se nalazimo. Radikali neće regularnim putem, na demokratskim izborima predati vlast. To su oni isti iz 90-ih. Ništa se oni nisu promenili, samo što su usavršili zverstvo i postali veći i lažovi i lopovi.

Autor je član DS-a, Gornji Milanovac

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.