Arhivska fotografija Foto: N1

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Na graničnim prelazima često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima Srbije. Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo.

Na Divčibarama se u nedelju održava auto-reli „Valjevski reli Memorijal Miodrag File Stojanac“ što će usloviti obustavu saobraćaja na regionalnim putevima izmedju naseljenih mesta Rajkovići, Bogdanovića brda i Breždje, Divčibara i Kaona.

Radovi su u toku na više deonica u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

Na Horgošu se čeka tri sata

Na prelazu Horgoš na izlazu se čeka 180 minuta, a na ulazu 15 minuta, na prelazu Kelebija na izlazu se čeka 15 minuta a na prelazu Batrovci na izlazu je čekanje 60 minuta.

Na prelazu Preševo na ulazu se čeka 20 minuta, a na izlazu deset minuta, Na prelazu Gostun na izlazu se čeka 70 minuta, na prelazu Špiljani na ulazu i izlazu čekanje je 30 minuta.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza nema dužih zadržavanja, naveo je AMSS.

Povezani tekstovi