Čomić: Nadam se da će Zakon o istopolnim partnerstvima u maju biti pred poslanicima

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Zelimo svima koji glasaju za njega mnogo ‘istopolnih’ clanova bliske familije, … da mogu i privatno da se raduju onome za cega su glasali!

  2. Predlažem da se pitanje „netradicionalnih seksualnih odnosa“ u Srbiji pravno reši približno onako kako je to učenjeno u največoj državi Evrope (Rusija). Ujedno, „zrno šećera na dnu mog srca“ poklanjam ministarki Čomić i uz želju da ministarka operacijom što pre promeni pol.

    1. U istom postupku treba osloboditi partnerstvo svih stega, na primer, da može biti partnerstvo više od dve osobe. Ljubavi ne treba stavljati nove granice, samo ih ukinuti. Ko s kim hoće neka živi.

  3. U istom postupku treba osloboditi partnerstvo svih stega, na primer, da može biti partnerstvo više od dve osobe. Ljubavi ne treba stavljati nove granice, samo ih ukinuti. Ko s kim hoće neka živi.

  4. Gordana Čomić, ministarka istovremeno DS i SnS, „dobrobit sumnnje“ , istopolna partnerstva i Hajlender na srpski način.

    Nadrealno!

  5. Da uložim „dobrobit sumnje“ na ovaj predlog. Sad će sa ovime da mašu svetu kako se u Srbiji poštuju ljudska prava i vlada demokratija. Gde si bila da braniš pripadnicu nežnijeg pola kad je bacana kokoška?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

23. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.