Čomić: Nadam se da će Zakon o istopolnim partnerstvima u maju biti pred poslanicima

Ostavite komentar


  1. Zelimo svima koji glasaju za njega mnogo ‘istopolnih’ clanova bliske familije, … da mogu i privatno da se raduju onome za cega su glasali!

  2. Predlažem da se pitanje „netradicionalnih seksualnih odnosa“ u Srbiji pravno reši približno onako kako je to učenjeno u največoj državi Evrope (Rusija). Ujedno, „zrno šećera na dnu mog srca“ poklanjam ministarki Čomić i uz želju da ministarka operacijom što pre promeni pol.

    1. U istom postupku treba osloboditi partnerstvo svih stega, na primer, da može biti partnerstvo više od dve osobe. Ljubavi ne treba stavljati nove granice, samo ih ukinuti. Ko s kim hoće neka živi.

  3. U istom postupku treba osloboditi partnerstvo svih stega, na primer, da može biti partnerstvo više od dve osobe. Ljubavi ne treba stavljati nove granice, samo ih ukinuti. Ko s kim hoće neka živi.

  4. Gordana Čomić, ministarka istovremeno DS i SnS, „dobrobit sumnnje“ , istopolna partnerstva i Hajlender na srpski način.

    Nadrealno!

  5. Da uložim „dobrobit sumnje“ na ovaj predlog. Sad će sa ovime da mašu svetu kako se u Srbiji poštuju ljudska prava i vlada demokratija. Gde si bila da braniš pripadnicu nežnijeg pola kad je bacana kokoška?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.