Foto: Stanislav Milojković

Godišnja nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača dodeljuje se najboljem mladom naučniku i istraživaču sa teritorije AP Vojvodine. Dobitniku Nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada u iznosu od 1.000.000 dinara. Predloge za dodelu nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača podnose naučne institucije.

Godišnja nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka dodeljuje se autoru odbranjenog diplomskog rada, završnog rada na master akademskim studijama ili magistarskog rada iz oblasti filozofskih i socioloških nauka.

Dobitniku Nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada u neto iznosu od 300.000 dinara. Predloge za dodelu Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka podnose naučne institucije. Pozivi za predlaganje kandidata otvoreni su do 30. novembra 2018. godine.