Komunalna milicija: Kršenje epidemioloških mera u osam beogradskih lokala 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Osam ugostiteljskih objekata u glavnom gradu radilo je sinoć, uprkos važećim protivepidemioloških mera, a najveći broj gostiju zatečen je u lokalu na Dorćolu, naveo je zamenik šefa komunalne milicije Beograda Darko Dujović.

On je gostujući jutros na RTS-u naveo da su svi lokali ispražnjeni, a da su vlasnici i gosti dobili prekršajne prijave.

„Pretpostavljamo da je do (narušavanja epidemioloških mera) možda došlo zbog zaključavanja ugostiteljskih objekata i prekida rada za vikend, pa su možda ugostitelji hteli da na taj način nadomeste malo neki svoj pazar, profit, a da se posetioci, možda malo duže zabavljaju“, kazao je Dujović.

On je dodao i da je komunalna milicija uz asistenciju policije zatekla u lokalu na Dorćolu 82 osobe i naredila gostima da napuste objekat.

„Niko od njih nije nosio masku, nisu se pridržavali epidemioloških mera i nisu držali propisanu distancu. Lokal je ispražnjen, a protiv svih će biti izrečene prekršajne prijave odnosno prekršajni nalozi za nepoštovanje mera, kako gostima tako i vlasniku“, objašnjava Dujović.

Zamenik šefa komunalne milicije u Beogradu kazao je da na preostalih sedam mesta nije bilo toliko ljudi, ali da su i u njima kršene epidemiološke mere.

„Gosti nisu nosili maske, nije se poštovala distanca. Svi lokali su zatvoreni i protiv svih je podneta odgovarajuća prekršajna prijava“, objašnjava Dujović.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Komunalna milicija: Kršenje epidemioloških mera u osam beogradskih lokala”

  1. Stice se utisak da ove zurke prave organizovane grupe koje time zele da skrenu paznju sa glavnih izvora zarazavanja na planinama i skijalistima, jer tamo su vlasnici uglavnom mocni krimo-biznismeni bliski vlastima. Jer ja ne poznajem ni jednog normalnog coveka u mojoj blizoj i daljoj okolini koji ide na nekakve skupove, niti im padaju na pamet tzv. „korona zurke“. Dakle ko su ti organizatori i ti posetioci ?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.