Mahmutović odbacuje zahtev za smenu, bira medije za koje govori

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Poštovani „ostali mediji“, sada vidite kako je to kada ne možete nekom da postavite pitanje. Da li ste bar malo bili saosećajni sa kolegama novinarima koji su diskriminisani od strane g. Đilasa i njegovih kolega iz SzS.

    1. A vi gospodjo novinarka, jeste li ikada stali u zaštitu vaših kolega kada se veliki vodja, vaš šef, drao i bio nekulturan , recimo sa novinarima, vašim kolegama sa recimo N1? Ja ne čuh da ste ikada podigli glas protiv toga nago vašem vodji podilazite pitanjima koje želi da čuje (ili vam ih presveta, svemoguca Suzana prosledi pre konferencije). E da i vi malo vidite kako je to. Znate li da nam je i od vas Vucicevih novinara podjednako muka kao od njega samog? Razmislite malo….sve ima svoj kraj…pa i sns sekta.

  2. Ako je dr Mahmutovic čist kao što tvrdi zašto je zabranio ostalim novinarima da postavljaju pitanja? Ima li ovaj čovek srama i obraza? Kako misliš da prodješ Pazarom od sramote ??? I još bi da i dalje bude direktor??? Ljudi….sanjam li ja ili je sve otišlo u bestraga???? Čovek se sada pojavio kada su došli lekari sa svih strana , pomogli, ispravili sve njegove brljotine, padali na nos od posla, ostavili svoje porodice…ne verujem šta čitam

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

29. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.