Srpski lekari evropski lideri na polju transplantacije kose 1

Doktorka Tanja Radenkov i njen tim kandidati su za prestižnu nagradu Najbolja medicinska praksa Univerziteta u Oksfordu, piše u saopštenju za medije.

Zahvaljujući izuzetnim rezultatima u transplantaciji kose, predsednik Evropske medicinske asocijacije, doktor Vinćenco Kostiđolji, nominovao je doktorku Radenkov za ovo priznanje.

Čast nam je da smo kandidati za ovako značajnu nagradu, koja nas stavlja rame uz rame sa najboljim kolegama iz cele Evrope. Advanced Hair Tranaplantation Method, koji primenjujemo, donosi procenat uspešnosti transplantacije iznad 90%. Podrazumeva praćenje, razvoj i primenu najviših medicinskih standarda na polju presađivanja kose. Prednosti ove u odnosu na ostale metode je: u kvalitetu instrumenta, rukovanju folikulima, posebnim PRP separatorom pri svakoj proceduri, zatim u ATP-v BIO elementu, koji povećava vitalnost i stabilnost folikula”, ističe doktorka Radenkov, navodi se u saopštenju.

Ova nagrada predstavlja povod za put u Englesku sledećeg meseca, kada će doktorka Tanja Radenkov na Univerzitetu u Oksfordu održati predavanje na temu “Najsavremenije metode transplantacije kose”.

Srpski lekari evropski lideri na polju transplantacije kose 2
Foto: Promo

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Srpski lekari evropski lideri na polju transplantacije kose”

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.