Foto: FoNet/ Aleksandar Levajković

Naime, kao sponzorisana objava na ovom video kanalu, politička poruka prepoznatljive retorike prisilno je emitovana svim korisnicima u Srbiji.

Da li je vlasniku Pinka Željku Mitroviću malo to što svakodnevno najbrutalnije vređa političke protivnike Aleksandra Vučića i vladajuće strukture, pa je za ove potrebe zakupio i prostor na Jutjubu, jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas – nema odgovor.

– Ne znam da li im je jedna televizija nedovoljna. Ali me i ne interesuje niti ću da gledam spot. Isto kao što ne gledam Pink i ne gledam i ne čitam ostala oruđa zla kojima ovaj režim uništava kompletno društvo – kaže Đilas za Danas.

Dok njegova televizija nastavlja sa huškačkom retorikom koju kao mantru ponavljaju što sagovornici, to i voditelji, Željko Mitrović po inostranim medijima promoviše ljubav, reklamirajući svoj muzički kombi. Interesovanje za njegovu turneju „Stop nasilje, samo ljubav“ je izuzetno veliko, ako ćemo verovati informativnoj redakciji ružičaste televizije. Kako kažu, sem što je dao intervju za MTV, još 10 inostranih medijskih kuća žele da čuju šta DJ Žeks ima da kaže. U pozadini Žeksovih reči čula se ljubavna muzika, dok je ona posvećena Đilasu nešto tvrđeg zvuka, sa navijačkim parolama.

Ovu muzičku bravuru nije želeo da komentariše ni lider Pokreta Slobodnih građana, Sergej Trifunović. Međutim, prokomentarisao je aktuelne poteze vlasti.

– Divno se zabavljam danas. Oni su Top lista nadrealista – rekao je Trifunović za Danas.

Šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović juče je u živom programu iz Skupštine Srbije čitao tvitove u kojima su se tviteraši podsmevali nameri pojedinih predstavnika vlasti da stupe u štrajk glađu, što je Martinović oštro osudio. Među njima je bio i tvit Sergeja Trifunovića, na šta mu je lider PSG poručio „srce malo“.

Povezani tekstovi