U sukobu u Kosovu Polju povređeno šest osoba, među njima i dva policajca 1Foto: EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

U Kosovu Polju danas je došlo do sukoba u koji je bilo uključeno više osoba.

Kako je saopšteno iz policije za Gazetu Express ukupno šest osoba je povređeno, od kojih jedna vatrenim oružjem, a dok su ostali, među kojima su i dva policajca, zadobili telesne povrede.

Policija je o incidentu obaveštena oko 14 časa, sa inicijalnom informacijom da su povređena dva policajca, nakon čega je više jedinica izašlo na teren, piše portal KoSSev.

„Na osnovu preliminarnih podataka, jedno lice je zadobilo telesne povrede iz vatrenog oružja, dok je tokom fizičkog sukoba telesne povrede zadobilo pet osoba, od čega su dvojica policajci. Svi su poslati na lečenje“, saopšteno je iz Kosovske policije za Express, bez drugih detalja i informacija o okolnostima slučaja.

Dalje navode da su istražitelji priveli dvojicu osumnjičenih, a da su u koordinaciji sa pripadnicima Policijskog inspektorata Kosova pokrenuli zajedničku istragu.

Nije precizirano da li je reč o civilima ili policijskim službenicima.

O istom incidentu pisao je i Ljajmi, navodeći da je reč o „oružanom sukobu“.

Ovaj medij, pozivajući se na svoja saznanja, javlja da je do sukoba došlo između pripadnika Kosovske policije i grupe građana kada je više osoba napalo pripadnika policije i šutiralo ga dok je on ležao na trotoaru.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.