Ilustracija Foto: mup.gov.rs

Prva im je na meti bila kladionica u naselju Selakovac, dva dana kasnije, kladionica MaxBet, u strogom centru grada, i u petak uveče, opljačkali su kladionicu „Admiral“ u novopazarskoj Ulici Veljka Vlahovića.Nezvanično, njih dvojica su iz tri kladionice oteli dnevne pazare više od 350 hiljada dinara.Razbojništva su vršili na identičan način.

B.Ć. i S.T. uhapšeni su minule subote u jednom ugostiteljskom objektu u Ulici Relje Krilatice i određen im je pritvor do 48 sati.

Ove informacije mogle su da se dobiju iz bliskih policijskih izvora. Zvaničnih saopštenja nema za ova razbojništa i hapšenja, kao ni za još nekoliko akcija policije.

Nezvanično, policija je, u više odvojenih akcija, na području Novog Pazara,Tutina i Sjenice, uhapsila pedesetak lica pod sumnjom da su izvršili teška krivična dela: prodaja narkotika, trgovina oružjem i eksplozivnim napravama, nasilničko ponašanje i nanošenje teških telsnih povreda. Među uhapšenima su i lica sa poternica za počinjena različita krivična dela. Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedeni nadležnim tužilaštvima u Novom Pazaru.

Bez zvaničnog policijskog saopštenja ostao je i događaj koji je uznemirio stanovnike ovog grada.  Policija je uhapsila S.D (53) zbog sumnje da je seksualno napastvovao petnaestogodišnju devojčicu, za koju se tvrdi, da mu je bliska rođaka.S.D je uhapšen u petak popodne, a nakon prijave i izjave koju je dala devojčica. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

 

 

 

Povezani tekstovi