Zorana Mihajlović: Ne očekujem promenu ugovora o radu na Megatrendu 1Foto: Ministarstvo građevina

Ne očekujem promene na Univerzitetu Megatrend, kao ni promene ugovora o radu – kaže za Danas Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infranstrukture i profesorka na Megatrendu.

Ona je to izjavila povodom izjave novog vlasnika tog univerziteta da će profesori Megatrenda ubuduće raditi bez novca jer će im glavni motiv biti da uče studente, a ne da primaju platu.

Mihailović je, inače, jedina bila rada da odgovori na naše pitanje, među brojnim profesorima koje smo danas pokušali da kontaktiramo.

Većina nije odgovorila ili su nam poručili da se obratimo informativnoj službi Megatrenda.

Univerzitet Megatrend je inače demantovao danas da biznismen Dejana Đorđevića da bio kakvu izjavu za Danas i da će se on uskoro obratiti medijima izjavom o svim relevantnim pojedinostima u vezi sa vlasničkom promenom u ovoj ustanovi i novom razvojnom fazom.

Novinarka Danasa Zorica Miladinović kategorički je demantovala takozvani demanti Megatrenda u kojem se navodi da predsednik nemačkog konzorcijuma fondova Dejan Đorđević nije davao izjave dnevnom listu Danas, jer „on to jeste učinio i za to postoji dokaz“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Zorana Mihajlović: Ne očekujem promenu ugovora o radu na Megatrendu”

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.