Zrenjanin raskopan, u toku brojni radovi 1Zrenjanin Foto: M. Pudar

Brojni građevinski radovi obavljaju se tokom letnje sezona na području Zrenjanina, pored investitora koji grade stambene zgrade na više lokacija u toku je i komunalno opremanje javne infrastrukture.

Javno komunalno preduzeće Gradska toplana započelo je radove na rekonstrukciji vrelovodne mreže u ulici Pere Dobrinovića. Trasa, dužine 700 metara, na kojoj se menjaju cevi vrelovoda obuhvata ulice ulica Pere Dobrinovića i Dr Laze Kostića.

Ovo preduzeće apelovalo je na građane da poštuju oznake na mestu izvođenja radova, kao i da izbegavaju parkiranje vozila u toj zoni. Takođe, na području gradskog naselja Berbersko u Zrenjaninu nastavljeni su radovi na postavljanju novih priključaka Telekoma, pa su radnici na terenu po ceo dan a ulice raskopane.

Na više lokacija u gradu nalaze se ekipe Vodovoda, Elektrodistribucije i Čistoće i zelenila, jedni na otklanjanju kvarova a drugi na uklanjanju rastinja, orezivanju granja i održavanju higijene.

Prema primedbama građana, najviše problema im u komunalnom smislu stvaraju oštećeni kolovozi i trotoari.

Ni prošlogodišnje izborno obećanje vlasti da će se urediti otvoreni kanal iza ulice Franje Kluza još uvek nije ispunjeno, a ni pristupne pešačke staze zrenjaninskoj bolnici, u ulicama Železnička i Bolnička, nisu dospele na dnevni red.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “Zrenjanin raskopan, u toku brojni radovi”

  1. Da rade zimi, bilo bi sta su radili letos. A kada se rade gradjevinski radovi logicno je da postoji proces radova, iskopi su cesto deo radova. Hajde da kritikujemo sta god se radi bey obzira da li je dobro ili lose po gradjane. Sto bi rekli Zrenjaninci, „e sad necu ni kako ja hocu“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.